Haberler

Bursa Ardahan Dernekler Federasyonu Öğüt'ü Ziyaret Etti

Güncelleme:

Ensar Öğüt: Dernekleri Kampanyalara Aktif Katılmaya Davet Etti

Bursa Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Zeki Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Bedir Gündüz ve Genel Sekreter Hilmi Şanlı, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'ü TBMM'de ziyaret etti.

Genel Başkan Aydın ve beraberindekiler, Öğüt'ün ülke ve bölge için yürüttüğü çalışmalara teşekkür ederek, bölge sorunlarını madde madde ale alarak görüştüler. Federasyon, hem kendi çalışmaları hem de Ardahan ile ilgili kendilerine gelen önerileri Öğüt'e ilettiler. Ayrıca, federasyon ekibi, Öğüt'ü Bursa'da yapılacak bir geceye onur konuğu olarak davettiler.

KAMPANYALARA KATILALIM

Federasyon başkanı ve yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ensar Öğüt, "Federasyonlarımızı, derneklerimizi ayrı ayrı takip ediyorum. Yer yer hem onları bilgilendiriyor, çalışmalarımda sık sık onların görüşlerine başvuruyorum. Benim çalışmalarıma güç veriyorlar. Ayrıca derneklerimiz ülkenin değişik illerine dağılmış hemşehrilerimizin dayanışmasını sağlıyorlar. Derneklerimizden bir isteğim daha var. Ardahan'ın sorunlarına ve yürüttüğümüz kampanyalara bulundukları bölgelerde daha aktif katılmalarıdır. Demokratik baskı gurubu olarak, daha aktif rol oynamalarını istiyorum. Örneğin Havalanı, ilçe yolları, Hanak Aktaş sınır kapısı yolu, ithal hayvan ve etin durdurulması, cami ve Cemevlerinin elektrik paralarının devletçe ödenmesi ve öğretmen açığının giderilmesi gibi çok sayıda kampanyamız var. Daha çok destek bekliyoruz. Sizler aracılığıyla derneklerimize bir kez daha iletmiş olalım"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ensar Öğüt Zeki Aydın Ardahan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title