Haberler

Bursa Apartmanın Bodrum Katında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Bursa'da üç katlı bir apartmanın bodrum katında elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın, çevrede paniğe neden oldu.

Bursa'da üç katlı bir apartmanın bodrum katında elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın, çevrede paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmaları sonucu söndürülen yangında 10 kişi dumandan etkilendi.

Merkez Osmangazi İlçesi Yenikaraman Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir apartmanın bodrum katında, saat 02.00 sıralarında elektrik kontağından çıktı. Üst katlarda yaşayanlar bir anda tüm apartmanı kaplayan dumandan dolayı panik yaşarken yangını fark eden komşular durumu itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda İtfaiye ekipleri ve 112 Acil Servis Ekipleri seck edildi. Binada oturan vatandaşları itfaiye ekipleri itfaiye merdiveniyle tahliye ederken, dumandan etkilenen 10 kişiye 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmalarının ardından söndürülen yangında apartmanın garaj kısmında bulunan bir araçta maddi hasar oluştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title