Haberler

Bursa) Anne ve Babası Uyuşturucu Suçundan Tutuklanan Genç Kendini Yakmaya Kalktı

(BURSA) Anne ve babası uyuşturucu suçundan tutuklanan genç kendini yakmaya kalktıBURSA (İHA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde, anne ve babası uyuşturucu ticaretinden tutuklanan genç, üzerine benzin döküp kendisini yakmak istedi.

(BURSA) Anne ve babası uyuşturucu suçundan tutuklanan genç kendini yakmaya kalktı

BURSA (İHA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde, anne ve babası uyuşturucu ticaretinden tutuklanan genç, üzerine benzin döküp kendisini yakmak istedi. Emniyet ekipleri, bir anlık dalgınlığından yararlanarak genci etkisiz hale getirdi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ticaretinden kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan Papatya A. ile 5 yıl hapis cezası olan eşi İrfan A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne ve babasının tutuklanması üzerine yalnız kalan 14 yaşındaki S.A., üzerine benzin dökerek kendisini yakmaya kalkıştı. Sinanbey Mahallesi'ndeki evine giderek benzin bidonunu ve çakmağı eline alan genç, sokağa çıkarak bağırmaya başladı. "Kendimi yakacağım" diyerek bağıran genci gören komşuları durumu emniyete bildirdi.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri, gencin kendisini yakma ihtimaline karşı 112 ve itfaiyeyi çağırdı . Emniyet ekipleri, genci ikna etmeye uğraştı. Polisi yanına yaklaştırmayıp üzerine benzin döken genç, "Anne ve babamı tutukladınız, evde kardeşlerimle kaldım" diyerek bağırdı. Genci ikna etmeye çalışan Komiser, gencin bir anlık dalgınlığından yararlanarak çakmağı ve bidonu elinden aldı.

Etkisiz hale getirilen genç polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

İnegöl 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title