Haberler

Bursa-Ankara Arasında Konforlu Ulaşım

Bursa-Ankara yolunda OSB, Kurşunlu ve Oylat kavşaklarının hizmete açılmasının ardından Avarlar ve Kulaca köprülü kavşakları inşaatı devam ediyor.

Bursa-Ankara yolunda OSB, Kurşunlu ve Oylat kavşaklarının hizmete açılmasının ardından Avarlar ve Kulaca köprülü kavşakları inşaatı devam ediyor. Avarlar kavşağında zemin bozukluğu sebebiyle bir ay gecikme yaşanacağı ifade edilirken, Kulaca kavşağının kurban bayramına kadar hizmete açılması hedefleniyor.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 14. Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ile birlikte çalışmaları devam eden Avarlar ile Kulaca kavşaklarında incelemelerde bulundu. Şahin, "AK Parti iktidara geldikten sonra garaj mevki dediğimiz istikamette kavşak projesini bitirdik. İnegöl-Yenice'de kavşak çalışması da bitti. Daha sonra trafik kazalarının çok yoğun olduğu Oylat ve Hasanpaşa kavşağımızı bitirdik. İnegöl OSB'de çok trafik kazası oluyordu, şehrimize katkı sağlayacak bir yatırımı bitirerek hizmete açtı. Yine aynı şekilde İnegöl'de bir kangren haline gelmiş olan Avarlar Kavşağı'nda trafiği kesintisiz sağlayacak kavşak projesi sürüyor. Burada bir takım zeminle ilgili problemler oluşmuş. Halledilemeyecek bir mesele değil. 1-2 ay süreci uzatacak da olsa sene sonunda bu kavşağın bitmesini arzu ediyoruz" dedi.

Milletvekili Şahin, "Alibeyköy ve Kulaca'yı ana yolun üzerinde giriş-çıkışlarıyla kontrol altına alan Kulaca kavşağını da kurban bayramına yetiştirmek gibi bir hedef var. Şehitler noktasında ve Çitli-Kınık mevkiinde kavşaklara ihtiyacımız var. Bununla ilgili mevcut projeler bitmeden çalışmaya başlıyoruz. Önümüzde sürekli hedefler, yeni plan ve programlar var. Allah kısmet ederse Bursa'dan Ankara'ya, İnegöl'e ve Eskişehir'e çok rahat seyahat imkanı sağlayacak altyapıları tamamlıyoruz" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurşunlu Kulaca Yerel Haberler

title