Haberler

Bursa AK Parti Aday Adayı Trafik Kazasında Öldü

Güncelleme:

7 Haziran genel seçimlerinde Bursa'da AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Erol Çetinkaya, İnegöl ilçesi yakınlarında otomobille ağaca çarparak yaşamını yitirdi.

Geçen 7 Haziran genel seçimlerinde Bursa'da AK Parti'den milletvekili aday adayı olan evli 2 çocuk babası 39 yaşındaki Erol Çetinkaya, İnegöl ilçesi yakınlarında yönetimindeki otomobille ağaca çarparak hayatını kaybetti.

TARLADAKİ AĞACA ÇARPARAK YAN YATTI

Kaza, sabaha karşı Deydinler Mahallesi'nde meydana geldi. İnegöl'e bağlı İsaören Mahallesi'ne gitmek için 34 EY 6345 plakalı otomobili ile yola çıkan, bir ihracat firmasında uzman olarak çalışan Erol Çetinkaya, İsaören Mahallesi yolu yerine Deydinler Mahallesi yoluna girdi. Yanlış yola girdiğini fark eden Çetinkaya, geri döndü. İsaören Mahallesi'ndeki keyf-i tepeye giden Çetinkaya, iddiaya göre, sahur saatine yetişmek için hız yaptı. Deydinler Mahallesi mevkisindeki keskin viraja giren otomobil, yoldan çıkarak tarladaki ceviz ağacına çarparak yan yattı. Erol Çetinkaya otomobil içerisinde sıkışırken, Kazayı gören vatandaşlar durumu jandarma ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri, sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. Ancak Çetinkaya, sıkıştığı otomobilde yaşamını yitirdi.


KAMPANYA VİDEOSU İLGİ GÖRMÜŞTÜ

AK Parti 25'inci dönem Bursa Milletvekili aday adayı Erol Çetinkaya'nın kampanya döneminde yurt dışındaki yabancı iş arkadaşlarının rol aldığı tanıtım videosu ilgi görmüştü. Videoda, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Mezunu olan ve dış ticaret uzmanı olarak çalışan Çetinkaya'ya Londra, Bosna Hersek, Japonya ve Mekke'deki arkadaşları mesajla destek vermişti.


Çetinkaya'nın İnegöl'de kendi dış ticaret şirketini kurmak için çalışmalar yaptığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erol Çetinkaya Ak Parti İnegöl Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (39)

DürüstMobil-IOS:

Darısı diger dolandırıcıların başına.

8
27
yanıtYanıtla
amir timur:

arabaya yazzik olmus hep yoksulun hakkiydi. . .

8
22
yanıtYanıtla
ts lu:

Bir HDP li olarak allah rahmet eylesin.ailesine de sabir versin

20
4
yanıtYanıtla
Adınız SoyadınızMobil-IOS:

Nolmuş bu halka ya adam iki çocuk babasıymış. Akpartili değilim desteklemem ama bu kadar da cani olmayın Allah Rahmet Eylesin ailesine çocuklarına sabır versin Allahım sende bizim millete yardım et bu canilikten bizi kurtar

20
1
yanıtYanıtla
ses:

eee nereye gidecek haram paralar :D

3
17
yanıtYanıtla
GARİBAN POLİS...:

devlet memuru bayram izni kullanıyor polisede ek görev yazılıyor karşılığındada 5 kuruş yok yazıklar olsun. medya duy sesimizi. . .

8
12
yanıtYanıtla
anti hurafe:

Boş verin kazansaydı buda meclise gelip yan gelip yatacak 17 bin lirayı cukka cebe indirecek kıyak emekli olacak makam aracı özel şoför falan. . . derken oldukça maliyetli oalcaktı bize. . Vekil sayısı indirilsin

6
13
yanıtYanıtla
KaraMobil-IOS:

Güzel arabaymış yazık olmuş.

8
11
yanıtYanıtla
ALİ:

ARABAYA ÇOK ÜZÜLDÜM. HELAL PARAYLAMI ALINDI

12
7
yanıtYanıtla
Kral:

Kesin çalmıştır otomobili haram olsun

2
17
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title