Haberler

Bursa 2015 Mükemmellik Ödülü Başvuruları Başladı

BUSİAD ve Kalite Derneği (KALDER) Bursa Şubesi ortaklığında yürütülen 2015 Bursa Mükemmellik Ödülü’nün çalışmalarına başlandı.

BUSİAD ve Kalite Derneği (KALDER) Bursa Şubesi ortaklığında yürütülen 2015 Bursa Mükemmellik Ödülü'nün çalışmalarına başlandı.

BUSİAD ve KALDER Bursa Şubesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Mükemmellik Ödülü'nde 2015 yılı çalışmaları BUSİAD Evi'nde düzenlenen basın toplantısıyla resmen başladı. BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günay Baylan, KALDER Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek'in yanı sıra geçtiğimiz dönem ödülü almaya hak kazanan kurum ve kuruluşların temsilcileri de katıldı.

1998 yılından beri devam eden Bursa Kalite Ödülü etkinliğinin iş dünyasına ve ülkeye sağladığı faydayı gördüklerini ifade eden BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günay Baylan, "İktisadi potansiyeli yüksek bir ülkeyiz. Bu potansiyeli sürdürülebilir refah artışına dönüştürmemiz gerekiyor. Bunun için iş gücü kalitesini ve üretimdeki katma değeri yükseltecek, teknolojik atılımlar sağlayıp yeni fikirlerin çıkmasına destek olacak üreticilik kültürünü yaygınlaştırmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Başvuruların sona ermesiyle eğitimlere başlanacağını hatırlatan BMÖYK Başkanı Sadettin Çiçek ise kurumların başvurularının 30 Eylül Cuma gününe kadar devam edeceğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title