Haberler

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Ünalan Açıklaması

"Bizler bugüne kadar, kamu görevlilerinin sorun ve taleplerini ilgili mercilere iletme, üyelerimizin problemlerinin çözülmesi derdinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz"

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan, "Bizler bugüne kadar, kamu görevlilerinin sorun ve taleplerini ilgili mercilere iletme, üyelerimizin problemlerinin çözülmesi derdinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Ünalan, Konya Bera Otel'de yapılan Büro Memur-Sen Bölge Başkanlar Toplantısı'nda, hiçbir zaman koltuğa bağımlı kalmadıklarını ve kalmayacaklarını söyledi.

Makamların gelip geçici olduğunu her ortamda dile getirdiklerini vurgulayan Ünalan, "Bizler bugüne kadar, kamu görevlilerinin sorun ve taleplerini ilgili mercilere iletme, üyelerimizin problemlerinin çözülmesi derdinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bizler koltuk sevdasında değiliz. Bizler bu davanın ve bu davanın sahibi olan tüm kardeşlerimizin sesi olma sevdasındayız" dedi.

Ünalan, kendilerini destekleyenlerin güvenini, yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla, projelerimizle, kazanımlarla boşa çıkartmayacaklarını bildirdi.

İnandıkları değerler ve amaçlar arasında korkaklık, döneklik, uyuşukluk ve teslimiyetin bulunmadığını dile getiren Ünalan, "Bizim inancımızda ve amacımızda çalışmak var, teşkilat var, üye kardeşlerimiz var, sendikamız var. Kamu çalışanlarımız ve teşkilatımız için her zaman dik durarak, her zaman istişare ederek, kimseyi ötekileştirmeden, kimsenin sözünü kulak arkası etmeden, tüm teşkilatımızla el ele, gönül gönüle hep birlikte mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Ünalan, daha sonra göreve geldikleri tarihten günümüze kadar yapılan işleri ve elde edilen kazanımları anlattı.

Toplantıya, Büro Memur-Sen Genel Başkan yardımcıları Nihat Tosun, Engin Kocabey, Sezayi Soysal, Vecdi Yanbaz, Kutbettin Aydın, Memur-Sen Konya Temsilcisi Latif Selvi, sendikanın il başkanları ve üyeler katıldı. - Konya

Kaynak: AA / Güncel

Memur Sen Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title