Haberler

Burhaniyeli Turcular Bayramı Bekliyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ören meydanında stant açan tur acenteleri cazip fiyatlarla gezi biletleri satarken, durgun olan işlerin bayramda açılacağını umut ediyorlar.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ören meydanında stant açan tur acenteleri cazip fiyatlarla gezi biletleri satarken, durgun olan işlerin bayramda açılacağını umut ediyorlar. Bu günlerde tekne turlarının başladığını anlatan Burhaniye Tur sahiplerinden Şenol Kılcı, Ayvalık adalar gezilerinin ilgi gördüğünü anlattı.

Burhaniye de, yaz gelmesiyle birlikte tekne turları başladı. Ören meydanında stant açan tur acenteleri, tekne turları için bilet satma yarışına girerken, işlerin durgunluğundan yakındılar. Bozcaada ve Çanakkale turlarının devam ettiğini anlatan Şenol Kılcı," Yaz gelmesiyle birlikte tekne turlarını başlattık. Ayvalık ve 17 adaya geziler yapıyoruz. Sabah saat 9.00 başlayan tekne turu saat 19.30 sona ermektedir. Bu turumuz da sınırsız balık, balata ve karpuz ikramı yapılıyor. Canlı müziğinde yapıldığı turumuz da kişi başına 45 lira ücret alınmaktadır. Şu anda işler durgun. Ancak, bayramdan umutluyuz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Ayvalık Ören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title