Haberler

Burhaniyeli Özel Sporcular Uluslararası Lisanslama Kampında

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yıl içinde yapılan yarışmalarda Türkiye rekorları kıran özel sporculardan Sevim Demircan ve Muhsine Gezer; 29 Haziran-1 Temmuz arasında İzmir’de yapılacak olan Atletizm Lisanslama Kampına davet edildiler.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yıl içinde yapılan yarışmalarda Türkiye rekorları kıran özel sporculardan Sevim Demircan ve Muhsine Gezer; 29 Haziran-1 Temmuz arasında İzmir'de yapılacak olan Atletizm Lisanslama Kampına davet edildiler. Bu kamp ta, özel sporculara, uluslararası yarışmalarda yarışabilme için lisans çıkartılacak.

Burhaniyeli özel sporcular için çıkarılan lisans Uluslararası lisanslama komitesine gönderilecek, onaylandığı andan itibaren de sporcular, uluslararası yarışmalarda yarışma şansı elde edecekler. Kampa davet edilen sporcuları kabul eden Belediye Başkanı Necdet Uysal, tebrik etti ve başarı dileğinde bulundu. Başarılı gençlerle gurur duyduklarını anlatan AK Partili Başkan Necdet Uysal, " Burhaniye olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerden gelecek yıllarda uluslararası başarılar bekliyoruz. Sizi ve antrenörünüzü tebrik ediyor; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz "dedi. Sporculara kampa götürüp getirecek olan Özel Sporcular Antrenörü Deniz Erenoğlu da, "Bugüne kadar yanımızda olan Sayın Başkanımız Necdet Uysal'a teşekkür ediyoruz. Destekleri sürdüğü sürece başarılarımız artarak devam edecektir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title