Haberler

Burhaniyeli Hentbolcular Bursalı Oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, üç yıldan bu yana başarılı çalışmaları ile takdir toplayan hentbolcu kızlar Bursa'ya transfer oldu. Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Süper Ligdeki Bayan Hentbol takımına tam burslu olarak transfer olan kızlar Kaymakam Hüseyin Öner tarafından kabul edildi.

Burhaniye de, üç yıldır ilçeyi başarılı bir şekilde temsil eden hentbolcu kızlar, Bursa'ya transfer oldu. Cumhuriyet Ortaokulu bayan hentbol takımında yer alan sporcular bundan sonra Bursa'da oynayacaklar. Bursa Osmangazi Belediyesi adına ve okullarda da Bursa il takımı adına müsabakalara girecekler. Hentbolculardan 13 yaşındaki Sedanur Çolak, Şevval Ay ve Kader Kahraman ile 14 yaşındaki Öznur Keleş, Bursa'ya transferden dolayı mutlu olduklarını dile getirirken, aileleri de mutlu oldu. Antrenörleri Deniz Erenoğlu, Öznur Keleş'in U15 bayan milli takım kadrosunda yer aldığını ve ileride daha büyük başarılar elde edeceğini söyledi.

Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner'i ziyaret eden sporcular ve antrenörleri coşku yaşadı. Başarılı sporcuları makamında kabul eden Kaymakam Hüseyin Öner," Küçük bir ilçe olan Burhaniye'den bu kadar başarılı sporcuların çıktığını görmek bizleri onurlandırıyor. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Öner Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title