Haberler

Burhaniyeli Bayanlardan Plaj Voleybolu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, havaların ısınmasıyla birlikte çok sayıda vatandaş sahilleri doldururken, Ören plajında voleybol oynayan bayanlarda da ilgi odağı oldu.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, havaların ısınmasıyla birlikte çok sayıda vatandaş sahilleri doldururken, Ören plajında voleybol oynayan bayanlarda da ilgi odağı oldu. Çoğunluğunu lise öğrencisi kızların oluşturduğu bayanlar, vatandaşları spor yapmaya çağırdılar.

Baharın gelmesiyle birlikte ilçedeki paklar ve sahiller dolmaya başlarken, bayanlar da plaj voleybolunu başlattı. Burhaniye-Ören yolunda yürüyüş yapanların sayısında da artış yaşandığını bildiren Ayşe Demir, herkesi spor yapmaya çağırdı. Burhaniye de spor yapılacak alanların bol olduğunu bildiren Demir, "Her gün onlarca insan Ören yolunda yürüyüş yapmaktadır. Bu arada sahilde yürüyenlerin sayısı da gün geçtikçe artıyor. Ören plajında voleybol oynayan bayanlarda ilgi odağı oldu. Herkes spor yapmalı" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Ören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title