Haberler

Burhaniye'yi Kadınlar Güzelleştiriyor

Balıkesir’de, İş-Kur’un toplum yararına çalışma projesinde görev alan kadınlı erkekli 75 vatandaş, şehri güzelleştirmek için seferber oldu.

Balıkesir'de, İş-Kur'un toplum yararına çalışma projesinde görev alan kadınlı erkekli 75 vatandaş, şehri güzelleştirmek için seferber oldu.

Bigadiç yolunda orta refüjde dikilecek çiçekler için toprak hazırlığı yapan kadınlar, kazma küreklerle çalışarak, şehrin güzelliğine katkıda bulunuyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde istihdam edilen vatandaşların 13 Haziran'a kadar 7 ay 24 gün görev yapacağı kaydedildi. Projede görev alan vatandaşların çoğu kadınlardan oluşuyor. Ekipte üniversite mezunu gençler de bulunuyor. Evlerine ekmek götürmenin mutluluğunu yaşayan kadınlar, şehrin güzelleştirilmesine katkı sağladıklarını söyledi.

Büyükşehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli Peyzaj Mimarı Kerem Kırcıoğlu, "Ordu Donatım önünden Bigadiç yoluna kadar alan çiçeklendiriliyor. Ekip 75 kişiden oluşuyor. Balıkesir'imizi güzelleştirmek için çalışıyoruz" dedi.

Kadın işçilerden Hacer Kocapınar da, "İş Kur'a bize verdiği bu iş için teşekkür ederiz. Balıkesir'imizi güzelleştirmek için çalışıyoruz. Çimlendirme ve çiçeklendirme yapıyoruz. İşimizi severek yapıyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burhaniye Balıkesir Bigadiç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title