Haberler

Burhaniye'nin Şanslı Öğrencileri

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 23 Nisanda doğan öğrenciler ödüllendirildi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 23 Nisanda doğan öğrenciler ödüllendirildi. Şanslı öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Mehmet Göze, Vali Mustafa Yaman'ın gönderdiği ödülleri verirken, teker teker kutladı.

Burhaniye de, 23 Nisan hazırlıkları tamamlanırken, 23 Nisan da doğan 11 öğrenci de ödüllendirildi. Okul müdürleri ile birlikte gelen öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Mehmet Göze, yaş günlerini bir gün önceden kutladı. Vali Mustafa Yaman'ın özel günlerde doğan öğrenciler için hediyeler gönderdiğini anlatan Kaymakam Mehmet Göze,"Hepinizin doğum günü kutlu olsun. Sayın Valilim, 23 Nisan ve 29 Ekim gibi özel günlerde doğan öğrenciler için hediyeler hazırladı. Bu gün burada sizlere bu hediyelerinizi vereceğiz. Hepinizi teker teker kutluyorum" dedi. Kaymakam Mehmet Göze, İ.Deniz Kıymaç, Türkmen Genç, Gözde Öztürk, Özge Fırat, Osman Çalışkan, Dudu Ebrar Bozca. M.Mansur Özmen, Arda Erkan, Nazlı Işık, Murat Çetin, Celal Emir Akkılınç ile Ebrar Kübra Avder'e hediyelerini takdim etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title