Haberler

Burhaniye Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Meslek Yüksekokulu’nda, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı 22. dönem mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Meslek Yüksekokulu'nda, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı 22. dönem mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir'in de katıldığı törende, protokol üyeleri, üniversite yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrenci velileri yer aldı.

Mezun durumunda ki öğrenciler ellerinde Türk bayrakları ile Ahmet Kültür Merkezine giriş yaparak görsel bir şölen oluşturdular. Törende, öğrenciler adına Okul Birincisi Şeyma Özdemir'in yaptığı konuşması ile duygularını paylaşırken, Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör.Erdoğan Avder' de konuşmasında mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir'de, üniversitedeki gelişmelerden de örnekler verdiği konuşmasında, öğrencilerin başarılarında ailelerinin ve öğretim elemanlarının da katkılarına dikkat çekerek, mezunlara meslek yaşamlarında başarılar diledi. Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ile Halı saha futbol turnuvasında dereceye giren takımlara madalyaları verildi. Ayrıca Burhaniye Meslek Yüksekokuluna maddi ve manevi desteklerinden dolayı hayır sahiplerine plaketleri takdim edildi. Tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesiyle, 22. dönem mezunları kep atma heyecanını yaşadı. Tören, mezuniyet ikramı ile sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kerim Özdemir Ahmet Akın Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title