Haberler

Burhaniye Hükümet Konağı'nın Temeli Atıldı

Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur da katıldı.

Burhaniye Hükümet Konağı'nın temeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur'un katılımıyla atıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur, törende yaptığı konuşmada, havaalanı terminal binasının kısa sürede bitirileceğini ve buradan yurt dışı uçuşlarının başlayacağını söyledi.

Burhaniye Emniyet Müdürlüğü binasının yapılması için de çalışmalarının olduğunu belirten Uğur, "Projelendirmesi bitti. Kısa bir süre sonra da emniyet binamızın temelini atacağız. İşte Burhaniye Cezaevi bitmek üzeredir. Bir hastane konumuz vardı. Biraz geç oldu ama başardık. Projelendirme çalışmaları sürüyor. İnşallah yakın bir zamanda hepsinin temelini atacağız. Yeni Hükümet Binamız, Burhaniye ve Balıkesir halkına uğurlu olsun" diye konuştu.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan da binanın Selçuklu ve Osmanlı mimari özelliklerini taşıdığını belirtti. Turhan, şunları kaydetti:

"Zemin artı 3 kat olacak hükümet konağının bodrum katında 20 araçlık otopark ile arşivler bulunacak. Adliye, jandarma ve polisin dışında tüm kamu kuruluşları bu binada toplanacak. Tabanda bin 300 metrekare olacak hükümet konağının toplam 6 bin 500 metrekare kullanım alanı olacak. Toplam 4 milyon 320 bin liraya ihale edilen Burhaniye Hükümet Konağı yaklaşık 1 buçuk yılda bitirilecek."

Törene, Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan ve Belediye Başkanı Fikret Akova da katıldı. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Edip Uğur Balıkesir Burhaniye Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title