Haberler

Burhaniye'deki Çoban, Başarılı Bir Emlakçı Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Börezli Mahallesi’nde çiftçilik ve çobanlık yapan Halil İbrahim Emre, başarılı bir emlakçı oldu.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Börezli Mahallesi'nde çiftçilik ve çobanlık yapan Halil İbrahim Emre, başarılı bir emlakçı oldu.

İlçe merkezindeki işyerinde 7 yıldan bu yana emlak danışmanlığı yapan Emre, işini severek yaptığını söyledi. Mahalleye dönüşen köyle kendine ait koyun sürüsünün çobanlığını yaparken, emlak işine el atan 55 yaşındaki Halil İbrahim Emre, ilçenin başarılı emlakçıları arasına adını yazdırdı. İşini severek yaptığını anlatan Halil İbrahim Emre, "Köyümde çiftçilik ve hayvancılık yapıyordum. 7 yıldan bu yana da emlak işi yapıyorum. Bunun için kurslara katıldım ve belge aldım. Bizim işimizde güven çok önemli. Kesinlikle dürüstlükten taviz vermiyorum. Bunun için de, her geçen gün işimiz daha iyi oluyor. İşimi severek yapıyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Emre Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Halil Sevinç:

Halil ibrahim kardeşimin başaramayacağı iş yoktur.Kendisine yeni işin debaşarılar dilerim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title