Haberler

Burhaniye'de Yol Yapım Seferberliği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediye altyapı çalışmalarına ağırlık verirken, değişik mahallelerde de yol yapım seferberliği başlattı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, belediye altyapı çalışmalarına ağırlık verirken, değişik mahallelerde de yol yapım seferberliği başlattı. Burhaniye'nin en kalabalık nüfusuna sahip olan Bahçelievler Mahallesi'nde skiyen yolların yapımına başlayan ekipler takdir topladı.

Bahçelievler Mahallesi 2783 sokakta eskiyen asfalt kaldırılırken, yerine beton parke döşenecek.

Eski asfalt yolun sökümü ile çalışmalara başlayan belediye ekipleri, altyapının tamamlanmasının ardından yolda parke döşemeye başlayacak. Kaldırım ve yeşil alan gibi düzenlemelerin bulunmadığı yolda, kaldırım, yağmur suyu oluğu ve yeşil alan düzenlemeleri de yapılacak. Yıllardır mahalle halkının büyük tepkisini çeken yolun yapılması için kolları sıvadıklarını anlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal," En büyük nüfusa sahip olan mahallemiz Bahçelievler için, gerekli olan yolun yapımına hayırlısıyla başladık. Gün geçtikçe gelişme gösteren ve Burhaniye'nin cazibe merkezlerinden biri haline gelen Bahçelievler Mahallemize hak ettiği hizmeti getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yapımına başladığımız bu yol ile de Bahçelievler yeni bir çehreye kavuşacak. Bahçelievler mahallemizin Burhaniye'nin parlayan yüzü olduğunu farkındayız ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Mahallesi Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title