Haberler

Burhaniye'de Vali, Engelli Sporcuları Sevindirdi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy beldesindeki engelliler okulunda inceleme yapmak için ilçeye gelen Vali Ahmet Turhan, Atatürk Spor Salonu’nda spor yapan engelli gençleri sevindirdi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy beldesindeki engelliler okulunda inceleme yapmak için ilçeye gelen Vali Ahmet Turhan, Atatürk Spor Salonu'nda spor yapan engelli gençleri sevindirdi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılan atletizm kursuna katılan engelli gençlerle sohbet eden Vali Turhan, onların çalışmalarını izledi ve öğretmenleri Deniz Erenoğlu'ndan bilgi aldı. Pelitköydeki incelemelerinin ardından Atatürk Spor Salonu'nu geçen Vali Ahmet Turhan, burada çalışma yapan engelli gençlerin coşkusuna ortak oldu. Burada Zihinsel Engelli çocuklara ve Hentbol'da il birinci olan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine oyuncak hediye etti. Salon da Zihinsel Engelilerin spor çalışmalarını da izleyen Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, "Bu çocuklarımız için ne gerekiyorsa yapılsın. Yer konusunda gerekirse hükümet konağı yanında yer verilsin. Bütün amacımız bu çocuklarımızı kazanmak. Gerekirse kiralık bir yer tutulsun. Sosyal hizmette sınırsız ekonomik imkanlarımız var. Spor alanları ve atölyeler yapılarak çocukların yapacağı el işi, takı tasarım çalışmalarıyla onlara her türlü desteğin sağlanmasını istiyorum" dedi.

Daha sonra yeni kurulan Engelliler Spor Kulübü başkanı Güngör Erenoğlu'ndan bilgiler alan Vali Ahmet Turhan, çocukları çalıştıran Deniz Erenoğlu'na da teşekkür etti. Salondan ayrılmadan önce Hentbol il birinci olan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine oyuncak dağıtan vali Turhan, daha sonra salondan ayrıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Balıkesir Burhaniye Pelitköy Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

ali keleşali_keles1962@hotmail.com:

gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğünü bakalım daha ne kadar görmemezlikten geleceksiniz. gazetecilik sıfatına yakışmaz boyutlara büründü bu iş. eş dost sipariş haberleri yapmaktan vazgeçin artık ve gece gündüz çalışan insanlara nankörlük yapmayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title