Haberler

Burhaniye'de Trap Sahası Yapılıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, yıllardır beklenen Trap atış sahası yapımı için start verdi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, yıllardır beklenen Trap atış sahası yapımı için start verdi. Burhaniye Avcılık ve Atıcılık Kulübü tarafından talep edilen ve yıllardır atıcılık için yer tahsisi konusunun yılan hikayesine döndüğü trap atış sahası, Necdet Uysal'ın Belediye Başkanlığı görevine gelmesiyle neticeye bağlandı.

Burhaniye'nin Şarköy-Şahinler yolu üzerinde tahsis edilen yerde, sahanın düzenleme işlerine başlandı. Burhaniye Belediyesi tarafından yapımına başlanan uluslararası özelliklerdeki trap atış sahası için duvar örme işlemleri başladı. 5 perondan oluşan trap sahası; trap çukuru ve otomatik trap makineli olarak yapılıyor. Trap sahasının yıllardır sürüncemede kaldığını anlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal "Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü tarafından istenen ve önemli sporlarımız arasında bulunan atıcılık sporuna, az da olsa bir katkımız olduysa bundan büyük bir mutluluk duyarız. Yeni yapılan bu trap sahası ile atıcılık sporu bakımından cazibe merkezi haline geleceğimize inanıyoruz. Uluslararası özelliklerde planlanıp uygulanan Trap atış sahası geniş bir araştırma sonucu, daha önce uygulanmış ve başarıyla devam eden trap sahalarının incelenmesinin ardından Burhaniye'mize uygulanıyor. İnanıyorum ki bu spor dalında düzenlenen birçok büyük organizasyon Burhaniye'mizde yapılacak ve bu anlamda da Burhaniye'mizin tanıtımına katkı da bulunacağımıza inanıyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Uysal Balıkesir Şarköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title