Haberler

Burhaniye'de Suriyeli Bebeğe Hayırseverin Adı Verildi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İzmir de bir cami avlusunda karşılaştığı 32 Suriyeli sığınmacıyı Pelitköy’deki Granit Fabrikasının lojmanlarında barındıran Dr.Mahmut Ekinci’nin adı yeni doğan bebeğe verildi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İzmir de bir cami avlusunda karşılaştığı 32 Suriyeli sığınmacıyı Pelitköy'deki Granit Fabrikasının lojmanlarında barındıran Dr. Mahmut Ekinci'nin adı yeni doğan bebeğe verildi. Burhaniye Devlet Hastanesinde doğum yapan Suriyeli sığınmacılardan Hude adlı kadın bir erkek bebek dünyaya getirirken, bebeğe de Mahmut adı verildi.

Burhaniye Devlet Hastanesindeki Hude ile bebeğini ziyaret eden Dr.Mahmut Ekinci, bebeğe altın taktı. Yeni bebekle birlikte sığınmacıların sayısı 33'e çıkarken, bebeğe Mahmut adının verilmesi Dr.Ekinci'yi mutlu etti. Sığınmacılar için kalıcı konutlar yapmayı planladıklarını anlatan Dr.Mahmut Ekinci. Kaymakam Hüseyin Öner'in de kendilerine destek olduğunu anlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Ekinci Burhaniye Balıkesir İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title