Haberler

Burhaniye'de Özel Sporculardan Büyük Başarı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 08-10-Mart-2015 tarihleri arasında Antalya'da yapılan Özel Sporcular Marmara Bölge Şampiyonasına katılan 11 sporcu 16 altın, 5 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü. Burhaniye ve Havran'da antrenör Deniz Erenoğlu'nun öncülüğünde çalışmalarını sürdüren özel sporcuların başarısı takdir topladı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı kurslara devam eden gençlerden, Özkan Karayel. 15-18 yaş erkeklerde 3000 metrede ve cirit atmada Marmara birincisi oldu. Sevim Demircan da Mental bayanlarda, 400 metrede ve disk atmada birinci oldu. Gene Mental Bayanlar da Muhsine Gezer de, 1500 metrede ve 3 adım atlamada birinci, Refik Mert Özkan ise, cirit atmada bölge ikincisi, 400 metrede ise dördüncü oldu. Ayrıca, Özkan Karayel, Sevim Demircan, Muhsine Gezer ve Refik Mert Özkan içinde bulunduğu takım, 4x100 bayrak yaşışında bölge birincisi oldu. Mehmet Can Demir ise, 400 metrede bölge birincisi ve gülle atmada ise üçüncü oldu. Elif Çağlar da, 100 metre ve gülle tama da bölge birincisi oldu. İlker Aydoğan ise, en yaşlı sporcu ödülünü aldı. Mine Karacaoğlan da 12 yaş altı bayanlarda, 400 metre ve gülle atmada birinci oldu. Emine Gençyürek ise 13-15 yaş bayanlarda 400 metrede ikinci oldu. Hamza Soygezer de, 13-15 yaş Mental Erkeklerde 200 metrede bölge ikincisi oldu. Yılmaz Soygezer ise, 12 yaş altı Mental Erkeklerde 200 metrede bölge ikincisi oldu. Başarılı sporcuları katlayan Antrenör Deniz Enoğlu" 2 yıllık emek sonunda çok güzel başarılar elde ettik. Geçen sene 1 sporcumuzu Milli Takıma vermiştik. Bu sene en az 2 sporcumuzu daha Milli Takıma vereceğimize inanıyorum. Mola vermeden çalışıyoruz. Özel sporculara destek olan Kaymakamlıklara ve Belediyelere teşekkür ediyorum. Başarılarımız artarak devam edecektir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Marmara Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title