Haberler

Burhaniye'de Özel Sporculardan Başkan Ziyareti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Adana'da yapılan kulüpler arası Özel Sporcular Atletizm Türkiye Birinciliğinde büyük başarı gösteren sporcular Başkan Necdet Uysal'ı ziyaret etti. Antrenörleri Deniz Erenoğlu'nun öncülüğündeki sporcuları makamında kabil eden Uysal, ikramlarda bulunurken, tebrik etti.

Burhaniye de, 4 Türkiye Birinciliği, 2 Türkiye 2.liği, 2 Türkiye 3.lüğü alan sporcular Belediye Başkanını ziyaret edip yarışmalara gidiş gelişlerinde verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Adana da yapılan yarışlar da, Sevim Demircan, 400 metre de ve disk atmada Türkiye rekoru kırarken, Muhsine Gezer de, 1500 metre ve 3 adım atlama da birinciliğin sahibi oldu. Özkan Karayel ise, 3000 metre erkeklerde ve cirit atma da ikinci oldu. Elif Çağlar ise, otistik bayanlar da 100 metre ve gülle atmada Türkiye üçüncüsü oldu. Başarılı sporcular, kendilerine destek olan Başkan Uysal'a teşekkür ederken, Uysal da, desteğinin devam edeceğini açıkladı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Uysal Balıkesir Burhaniye Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title