Haberler

Burhaniye'de Özel Sporculara Milli Eğitimden Spor Ayakkabı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 3 yıldan beri Deniz Erenoğlu’nun öncülüğünde çalışmalarını sürdüren özel sporcular başarıdan başarıya koşarken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildiler.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 3 yıldan beri Deniz Erenoğlu'nun öncülüğünde çalışmalarını sürdüren özel sporcular başarıdan başarıya koşarken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildiler. Eylül Stadında çalışmalarını sürdüren sporcular için satın alınan spor ayakkabıları Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Demirkıran Kılıç tarafından verildi.

Burhaniye'de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği kurslara katılan özel sporcular bu güne kadar katıldıkları yarışmalarda, önemli dereceler elde ederken, ilçenin gururu haline geldiler. Kupaları ile kendisine gelen sporculara, spor ayakkabı sözü veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, sözünü yerine getirdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Demirkıran Kılıç'a talimat veren Müdür Bahadır, sporcular için ayakkabı temin etti. Spor ayakkabıları, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zehra Demirkıran Kılıç tarafından, 8 Eylül Stadı'nda çalışmalarını sürdüren sporculara verildi. Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler ile Genç Kızlar ve Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonlukları elde ettiklerini anlatan Antrenör Deniz Erenoğlu, başarılarının artarak devam edeceğini anlattı. Başarılı sporcuları kutlayan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zehra Demirkıran Kılıç, " Özel sporcularımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Onlar için açtığımız kurslar devam edecek. Okulların tatili ile birlikte spor kurslarımız başlayacak. İlçemizde kurs çeşidi ve sayısını artırmak için çalışıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Balıkesir Burhaniye Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title