Haberler

Burhaniye'de Oğul Denktaş, Babası Rauf Denktaş'ı Anlattı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Rauf Denktaş anısına düzenlenen 23.Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Turizm Festivali devam ederken, festivale katılan oğul Serdar Denktaş, babasını anlattı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Rauf Denktaş anısına düzenlenen 23. Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Turizm Festivali devam ederken, festivale katılan oğul Serdar Denktaş, babasını anlattı. Ören Adramytteion Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen Rauf Denktaş'ı anma gecesinde, Denktaş ile ilgili film de gösterildi.

Ören Adramyttein Açık Hava Tiyatrosu'nda Belediye Başkanı Fikret Akova, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı anma gecesinde sahneye çıkan oğul Serdar Denktaş, babasının bilinenin aksine çok hoşgörülü ve duygusal bir insan olduğunu söyledi. Türkiye'nin değişik il ve ilçelerine geziler düzenlediğini bildiren Serdar Denktaş, her yerde Kıbrıs hassasiyetinin yaşandığını gördüğünü söyledi. Kıbrıs'ın siyaset üstü bir dava olduğunu bildiren Denktaş, "Babam hakkın yarattığı her şeyi seven bir insandı. Gençlere Kıbrıs meselesini anlatamadık. Bu meseleyi gençlere anlatmalıyız. Türkiye'yi gezerken görüyorum. Her konuştuğum insanın onunla ilgili bir anısı var.

Ne mutlu bize milyonlarca kardeş bıraktı" dedi. Festivalin başından beri ilçede olan Serdar Denktaş'a teşekkür eden Belediye başkanı Fikret Akova, Rauf Denktaş'ın 2008 yılında ilçeyi ziyaret ettiğini bildirdi. Kıbrıs'ta Serdar Denktaş'ın belirleyeceği bir belediye ile kardeş şehir olmak istediklerini bildiren Belediye başkanı Fikret Akova, konuğunu Rauf Denktaş ile birlikte çekilmiş çerçeveli bir fotoğrafını hediye etti. Yapılan konuşmaların ardından Rauf Denktaş ile ilgili film gösterildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Denktaş Rauf Denktaş Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title