Haberler

Burhaniye de Mobil Okulda Miniklerin Karne Sevinci

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Bahçelievler mahallesinde konuşlanan mobil ana sınıfında okuyan 18 öğrenci için karne töreni yapıldı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Bahçelievler mahallesinde konuşlanan mobil ana sınıfında okuyan 18 öğrenci için karne töreni yapıldı.

Kaymakam Ali Uslanmaz, minik öğrencilere karnelerini verirken birer de okul çantası hediye etti. Kaymakamlık tarafından yaptırılan gezici ana sınıfında düzenlenen karne töreninde büyük coşku yaşandı. Kaymakam Ali Uslanmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç, şube müdürü Zekeriya Eşkikara ve Mehmet Karabıyık'ın elinden karnelerini alan minikler büyük mutluluk yaşadı. Topluk destekli polislik büro amirliği elamanlarından Süleyman Tolu, Mehmet Cirit, Yeşim Tuğba Budak ve Mufit Aksu ile çocuk büro görevlilerinden Sevil Çakır da miniklere çocuk polis kimliği dağıttı.

Tören sırasında velilerin hazırladığı pasta ve börekler de ikram edildi. Avni Özpolat Anaokulu müdürü Mehtap Güven ve mobil ana sınıfı öğretmeni Figen Taş'ın ev sahipliğini üstlendiği tören de coşku yaşandı. Karne dağıtım törenine mahalle muhtarı Nazif Toydemir ve veliler de katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Uslanmaz Bahçelievler Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title