Haberler

Burhaniye'de Masa Tenisi Heyecanı Yaşandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası sona ererken dereceye giren sporculara törenle ödül verildi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası sona ererken dereceye giren sporculara törenle ödül verildi. 20 Ocak'ta başlayan turnuvaya değişik, kurumlardan ikisi kadın olmak üzere toplam 14 sporcu katıldı.

Burhaniye'de, Kaymakam Hüseyin Öner'in öncülüğünde başlatılan Kaymakamlık Kupası KurumlarArası Masa Tenisi Turnuvasında büyük heyecan yaşandı. Değişik kurumlardan 14 sporcu, büyük bir yarışma içine girerken, yarı final ve final karşılaşmalarını Kaymakam Hüseyin Öner ile Garnizon Komutanı Vekili Topçu Binbaşı Tufan Duran ve Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ile çok sayıda daire müdürüde izledi.

Karşılaşmaların sonunda, tüm sporcuları kutlayan Kaymakam Hüseyin Öner, spor etkinliklerinin devam edeceğini söyledi. Dereceye giren sporcuların ödülleri, Kaymakam Hüseyin Öner, Binbaşı Tufan Duran, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ve Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Duran tarafından verildi. Turnuvada, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden Özkan Çufadar birinci olurken, Koca Seyit Havaalanından

Mustafa Aşkın Sağlam ikinci, Mesleki Eğitim Merkezinden Aydın Caferoğlu üçüncü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünden Cüneyt Nadasbaş da dördüncü oldu. Dereceye giren sporculara, madalyaları verilirken, birer de raket hediye edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Öner Fatih Duran Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title