Haberler

Burhaniye'de Kampüs Sahil Kafe Yoğun İlgi Gördü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu işbirliği ile Ören’de açılan Kampus Sahil Büfe yoğun ilgi gördü.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu işbirliği ile Ören'de açılan Kampus Sahil Büfe yoğun ilgi gördü. Hüseyin Öğütçen Bulvarındaki kafeyi ziyaret eden Belediye Başkanı Necdet Uysal, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan ve Müdür Yardımcısı Muammer Bezirgan'dan bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet etti.

Burhaniye'de bu yıl ilk kez açılan Kampus Sahil Kafe, Balıkesir Üniversitesine bağlı Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu turizm bölümü öğrencelerine uygulama alanı olurken, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Belediye başkanı Necdet Uysal'da, kafeyi ziyaret etti. Belediye Başkanı Necdet Uysal'a çalışmaları hakkında bilgi veren Müdür Doç.Dr.M.Oğuzhan İlban," Burası öğrencilerimiz için çok güzel bir uygulama alanı oldu. Vatandaşlarımız da burasını sevdi. Özellikle akşamları dolup taşıyor. Bize böyle bir olanağı sağladığı için başkanımız Necdet Uysal'a teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Başkanı Necdet Uysal'da," Öğrencilerimizin çalışmalarını çok beğendim. Örenimiz böyle güzel bir çay bahçesi kazandı. Çok iyi hizmet veriliyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi. Sürekli kafede olduğunu anlatan Müdür Yardımcısı Muammer Bezirgan'da," Öğrencilerimiz burada çalışmaktan mutlu oldular. Güzel bir ekibimiz var. Öğrenciler de bizde mutluyuz" dedi. Kafe de görev yapan öğrencilerde, Ören'de olmaktan çok mutlu olduklarını söylediler. Başkan Necdet Uysal, Kampus Sahil Kafe'de görev yapan öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Uysal Balıkesir Burhaniye Ören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title