Haberler

Burhaniye'de İvrindi ve Balyalılardan Pilav Hayrı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İvrindi ve Balyalılar Derneği’nin yeni yerine taşınması nedeniyle düzenlenen pilav hayrı büyük ilgi gördü.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İvrindi ve Balyalılar Derneği'nin yeni yerine taşınması nedeniyle düzenlenen pilav hayrı büyük ilgi gördü. Pazar yeri girişinde düzenlenen pilav hayrı ilçedeki belediye başkanı adaylarını da bir araya getirdi.

İlçenin Sebze Pazarı girişinde düzenlenen pilav hayrından dernek başkanı Süleyman Karaçoban, katılımcılara teşekkür etti. 680 üyeli İvrindi ve Balyalılar Derneği'nin hazırladığı etli pilav ve ayran yüzlerce vatandaşa ikram edilirken, hayır adeta şölene dönüştü. Müftü Oğuz Metin'in yaptığı birlik beraberlik ve kardeşlik duasına yüzlerce vatandaş iştirak etti. Pilav hayrına Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fikret Akova ile AK Parti adayı Necdet Uysal ve MHP'li başkan adayı Bülent Başaran, çok sayıda sivil toplum örgütü yöneticisi ve yüzlerce vatandaş katıldı. Katılımcılara teşekkür eden İvrindi ve Balyalılar Derneği Başkanı Süleyman Karaçoban, "Yeni yöremize taşındık. Bunun için pilav hayrı düzenledik. Çok katılım oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Başkan adayları da bizi yalnız bırakmadı" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaçoban Balıkesir Burhaniye İvrindi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title