Haberler

Burhaniye'de Hastane Korosuna Büyük Alkış

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Devlet Hastanesi çalışanlarının oluşturduğu Türk Halk Müziği korosu ilk sınavını verirken büyük alkış aldı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Devlet Hastanesi çalışanlarının oluşturduğu Türk Halk Müziği korosu ilk sınavını verirken büyük alkış aldı. Diş hekimi Mazlum Çelebi'nin şefliğini üstlendiği koronun konserinin son bölümün de Başhekim Mehmet Maşuk Akhan'nın söylediği Bitlis de beş minare adlı türkü de büyük alkış aldı.

Burhaniye Devlet Hastanesinde, doktor, hemşire, ebe ve diğer sağlık çalışanlarının yer aldığı Türk Halk Müziği Korusu 5 aylık çalışmanın sonunda ilk sınavını başarıyla verdi. Reha Yurdakul Kültür Merkezinde düzenlenen konseri yaklaşık 400 kişi izledi. Konser de yurdun 4 bir yanından türküler seslendiren koro büyük alkış aldı.İzleyiciler de türkülere eşlik etti. Diş hekimi Mazlum Çelebinin şefliğini yaptığı koro takdir topladı. Konserin son bölümün de Başhekim Mehmet Maşuk Akhan'ın da Bitlis de beş minare adıl türküyü seslendirdi. Başhekim Mehmet Maşuk Akhan çalışmalarının devam edeceğini anlattı. Konseri Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, AKP İlçe Başkanı Onur Bedir, bazı daire müdürleri ve vatandaşlar izledi. Koro elamanlarına teşekkür eden Belediye başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç," Burhaniye Devlet Hastanesinin bünyesindeki personel tarafından hazırlanan koro gerçekten bu akşam bizi çok mutlu etti. Her ne kadar amatörse de, hazırlanması, sunulması çok güzeldi. Profesyonel ayarında eserler sunuldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar" dedi. Koroda yer alan Sağlık Eğitimcisi Celal Caner.," Burhaniye Devlet Hastanesi Halk Türk Halk Müziği Korosu uzun süredir hazırlıklarını yaptı. ve bu gün ilk sınavımızı verdik. İlk konserimizi gerçekleştirdik. Sağlık işi bir ekip işidir. Ekip ruhunu en iyi şekilde böyle canlandırabileceğimizi düşünerek bu gün ilk konserimizi verdik. Konserimiz çok güzeldi. Teşekkür ediyorum" dedi. Diş hekimi Nalan Koçak da," Biz çok amatör bir topluluğuz. Yaklaşık 5 aydır Türk Halk Müziği çalışıyoruz. Akıbetin de böyle bir konser vermeyi arzu ettik. Teşekkür ediyorum. İnşallah, amacına ulaşmıştır. Hedefimize ulaşmışızdır.diyoruz. Çok heyecanlıyım. Herkese teşekkür ederim" dedi. Koro elamanlarını kutlayan Burhaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Mehmet Maşuk Akhan da," Hastanemiz çalışanları böyle bir organizasyon yaptılar. Böyle bir çalışma yaptılar. Uzun süre bir emek verdiler. Bu emek sonucunda böyle güzel bir şey ortaya çıktı. Biz de bu güzelliği paylaşalım istedik. Bundan sonra da bu tür etkinlere devam edeceğiz. Hem bizim için motivasyon oluyor. Hem de yani diğer hastanelerle hem de ilçedeki diğer insanlarla böyle bir paylaşım yapmak bize moral ve motivasyon oluyor. Herkese, gelen herkese teşekkür ediyorum. Emek veren bütün arkadaşlara da buradan teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Koro Şefi Diş Hekimi Mazlum Celebi de," Biz hastane korosu olarak 4-5 aylık süre çalıştık. Bu gün emeğimizin son günüydü. Alkışlandık Beğendiler. İnşallah, güzel olmuştur. Gelen herkesin ayağına sağlık. Herkese teşekkür ederim koro adına" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title