Haberler

Burhaniye' de Hasan Dayı Çiftçi Mallarına Başkanı Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Mustafa Umay, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığından istifa ederken, yerine başkan yardımcısı Hasan Dayı getirildi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Mustafa Umay, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığından istifa ederken, yerine başkan yardımcısı Hasan Dayı getirildi. Bir basın açıklaması yaparak görev değişimini duyuran yeni başkan Hasan Dayı, çiftçiler için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Burhaniye Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mustafa Umay, işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek görevinden ayrılırken, yerine başkan yardımcısı Ağacık Muhtarı Hasan Dayı seçildi. Çiftçiler için ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Hasan Dayı, "10 Nisan 2015 tarihinde seçimle Burhaniye Çiftçi Malları Koruma Başkanı olan ve o günden itibaren başarılı çalışmaları ile görevini yürüten Mustafa Umay istifa etti. Bu görev,yönetim kurulu kararı ile bana verildi. Daha önceki görevim olan başkan yardımcılığından ÇMK başkanlığına beni layık gören arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Yönetim kurulunda başkan yardımcılığına Mücahit Keskin getirilirken, yönetimimize Şarköy muhtarı Rıfat Ergün de katılmıştır. İlçemizin üst düzey yöneticileri ve personeli ile iyi ilişkiler içerisinde çalışacağız. Çiftçilerimizin isteklerini, kanunların elverdiği ölçüde yerine getirmek istiyoruz. Çiftçilerimizin tarlalarına daha iyi şartlarda ulaşabilmeleri için hedeflerimiz arasında yol tamir ve hendek yapımı için 1 adet dozer alımına karar verdik. ÇMK olarak görevimizi bu güne kadar en iyi şekilde yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, bundan sonrada hizmet için tüm personelimizle birlikte gece, gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Hasan Dayı başkanlığındaki yönetim Mücahit Keskin, Mustafa Göksu, Mustafa Umay ve Rıfat Ergün'den oluştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Dayı Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konfernas Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title