Haberler

Burhaniye' de Halk Eğitime Bayan Müdür

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Karanfil Bilgin’in Hürriyet Ortaokulu Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Zehra Demirkıran Kılıç atandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Karanfil Bilgin'in Hürriyet Ortaokulu Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Zehra Demirkıran Kılıç atandı. Balya Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenliğinden gelen Kılıç, görevine başlarken, kurs sayısı ve çeşidini artıracaklarını söyledi.

Burhaniye de, 3 aydan beri Özgür Girgin'in vekalet ettiği Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Zehra Demirkıran Kılıç atandı. İlçedeki görevine başlayan 1 çocuk annesi Kılıç, var olan kurs sayısı ve çeşidini artıracaklarını söyledi. Yöreye yabancı olmadığını bildiren Zehra Demirkıran Kılıç," Aslen Balıkesirliyim. Burhaniye'ye de tatil amaçlı geliyordum. Bilhassa Ören sahiline çok geldim. Bu güne kadar yapılan çalışmaları daha da artırmayı planlıyoruz. Bu güne kadar 130 kurs açılmış. Biz bu kursların sayı ve çeşidini artırmak için çalışacağız. Bunun için ekip arkadaşlarımızla birlikte elbirliğiyle çalışacağız." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Balıkesir Burhaniye Hürriyet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title