Haberler

Burhaniye'de Halef Selef Müdür Dayanışması

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 76 nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nadir Karayaz ile Belediye Park ve Bahçeler Müdürü İlker Omar Demiray arasındaki dayanışma takdir topladı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 76 nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nadir Karayaz ile Belediye Park ve Bahçeler Müdürü İlker Omar Demiray arasındaki dayanışma takdir topladı. Belediyenin eski Park ve Bahçeler Müdürü olan Ziraat Mühendisi Nadir Karayaz, İlker Oman Demiray ile birlikte görev yaptıklarını söyledi.

Burhaniye'de Hasan ve Leyla Kökten çiftine ait Zeytin ve Zeytinyağı işletmesinin açılışına katılan Nadir Karayaz ve İlker Omar Demiray'ın halef selef dayanışması takdir topladı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğünü yürüten, İlker Omar Demiray. Karayaz'ın tecrübelerinden yararlandığını söyledi. İlker Omar Demiray'ın çalışmalarını takdir ettiğini anlatan Nadir Karayaz'da, Demiray'ın eski çalışma arkadaşı olduğunu anlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title