Haberler

Burhaniye'de Coşkulu Yeni Yıl Karşılaması

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen yeni yıl etkinliğinde bir araya geldi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen yeni yıl etkinliğinde bir araya geldi.

Saat 21: 00'da başlayan etkinliklerde ilk olarak Burhaniye Belediyesi Çalgıcı mektebi sahne aldı. Grubun dansçıları sahnede Burhaniyeliler ise Cumhuriyet meydanında dans edip eğlendiler. Saat 22: 30 ' da Buket Tüzün ve Orkestrasının sahne alması ile Cumhuriyet Meydanında iyice artan kalabalık hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Saatler 00: 00'ı gösterirken Cumhuriyet meydanında başlayan volkan gösterisi ise etkinliklere renk kattı. Başlayan Volkan gösterisi ile hep bir ağızdan 10. Yıl Marşını söyleyen Burhaniyeliler 2014 yılının birlik ve beraberlik içerisinde geçecek güzel bir yıl olması dileğinde bulundular. Yeni yılın ilk dakikalarında sahnedeki sanatçılara plaket vererek teşekkür eden Belediye Başkanı Fikret Akova, "Bir yılı daha geride bıraktığımız 31 Aralık gecesi Burhaniye Cumhuriyet Meydanı'nı birlik ve beraberlik ile doldurduk. Burhaniyeliler her şeyin en iyisine layıktırlar. Bütün kötülüklerin 2013 senesinde kalmasını 2014' ün güzelliklerle dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum" dedi.

Soğuk havaya rağmen tıklım tıklım dolan Cumhuriyet Meydanında Burhaniyeliler 2014 senesini birlik ve berberlik içerisinde karşıladı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Belediyesi Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title