Haberler

Burhaniye'de Çocuk Oyunları Şenliği Heyecanı

Balıkesir’in Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ve 4 gün süren Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği sona erdi.

Balıkesir'in Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği ve 4 gün süren Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği sona erdi.

21 okuldan 350 öğrencinin katıldığı şenliğin son gününde dereceye giren okullara madalya verilirken, katılımcıların tamamına da katılım belgesi verildi. Beden eğitimi öğretmeni Ayşe Ertan'ın organizatörlüğünde düzenlenen şenliğin finalinde dereceye giren öğrencilere törenle madalyaları verilirken, büyük coşku yaşandı. Çok sayıda veli de çocuklarının fotoğraflarını çekebilmek için adeta yarıştı. Çocuklar, mendil kapmaca ve tombik 9 kiremit oyunlarını oynadı. İlkokul üçüncü sınıflar arasında düzenlenen mendil kapmaca yarışmasında, Bahçeşehir Koleji birinci, Cumhuriyet İlkokulu ikinci ve Cumhuriyet İlkokulu da üçüncü oldu. Ortaokullar arasında düzenlenen Tombik 9 kiremit oyununda ise Nadir Tolun Ortaokulu birinci, Şarköy Ortaokulu ikinci ve Behçelievler Ortaokulu da üçüncü oldu. Bu arada Geleneksel Çocuk Oyunları konulu resim yarışmasında ise ilkokullarda, Nadir Tolun İlkokulu'ndan İlker Özkan birinci, Faruk Kızıklı İlkokulu'ndan Berat Yılmaz ikinci, Gazi İlkokulu'ndan Bedri Demirezen de üçüncü oldu. Ortaokullarda ise Pelitköy Halit Selçuk Ortaokulu'ndan Dilek Sezer birinci, Hürriyet Ortaokulu'ndan Mert Aydemir ikinci ve gene Hürriyet Ortaokulu'ndan Perihan Bediz de üçüncü oldu. Dereceye girenlerin ödülleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Ali Keleş ve okul müdürleri tarafından verildi. Dereceye giren öğrencilere madalya verilirken, tüm katılımcılar da belge aldı. Dereceye giren öğrenciler, mutluluklarını dile getirirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy da katılımcılara teşekkür etti.

Müdür Talat Toy, "Çocuk oyunları şenliğinin birincisini büyük bir başarı ve heyecanla bitirmiş bulunuyoruz. Burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şenliklere 350 öğrenci ve 21 okulumuz katıldı. Burada oynanan oyunlar 2 oyun olarak oynandı. Önümüzdeki yıl bu oyunların çoğaltılmasını bekliyoruz. Burada katılan herkese ben teşekkür ediyorum. Büyük bir coşkuyla büyük bir heyecanla oyunlarımızı bitirmiş olduk. 4 gün sürdü oyunlarımız. Önümüzdeki yıl da inşallah daha fazla oyunla çocuklarımız bu şenliklere katılmasını bekliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Balıkesir Burhaniye Hürriyet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title