Haberler

Burhaniye'de Çiftçi Mallarına Siyasetçi Ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, seç imler yaklaşırken, çeşit partilerden milletvekili adayları kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye başladı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, seç imler yaklaşırken, çeşit partilerden milletvekili adayları kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye başladı. Dün de, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili adayı Opr. Dr. Fikret Şahin, Burhaniye Çiftçi alları Koruma Başkanlığını ziyaret etti.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlere sayılı günler kala milletvekili adayları boş durmuyor. Dün Burhaniye'ye gelerek esnaf ve kurum ziyareti gerçekleştiren CHP'li Opr. Dr. Fikret Şahin, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına giderek genel seçimlerde destek istedi. CHP yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve kadın kolları yönetimi ile çiftçi mallarına ziyarette bulunan Şahin, " Çiftçimizin sıkıntılarını çok yakından biliyoruz ve programımız hazır. Çiftçimizin meselelerini çözmek boynumuzun borcu. Eğer çiftçimizin sorununu ne kadar ivedilikle çözersek, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının da o kadar sorunları çözülür. Biz, Çiftçi Mallarının olası sorunlarını çözmek için sizlerden taleplerinizi bekliyoruz" dedi. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Müdürü Celal Semerci ise," Öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Çiftçi Malları geçmiş yıllarda birçok sıkıntılar ile boğuşan bir kurumdu. Ancak, yeni yapılanma ile birçok konuda sıkıntıları aşmaya başladık. Tabi ki zaman zaman yaşadığımız sorunları da çiftçimiz ile el ele çözmek için çalışıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Fikret Şahin Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title