Haberler

Burhaniye'de CHP'li Kadınlar Engellileri Ziyaret Etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediyenin öncülüğünde düzenlenen engelliler gününde büyük coşku yaşanırken, siyasetçiler de engellileri yalnız bırakmadı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, belediyenin öncülüğünde düzenlenen engelliler gününde büyük coşku yaşanırken, siyasetçiler de engellileri yalnız bırakmadı. Songül Erkeskin Kumkumoğlu öncülüğündeki CHP'li kadınlarda Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesini ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar tarafından karşılanan CHP'li kadınlar, engelli vatandaşların hayatlarını yaşanabilir kılmak için çalışılması gerektiğini söylediler. CHP'li kadınlar Gürsel Vardar'ı başarılı çalışmaları nedeniyle kutladı. Konuklarına teşekkür eden Gürsel Vardar'da, Engelliler Günü nedeniyle çok sayıda ziyaretçileri olduğunu belirterek, duyarlılık gösteren herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Vardar, engelli vatandaşların sorunlarının çözümü için çalıştıklarını kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title