Haberler

Burhaniye'de CHP İlçe Binasına Görkemli Açılış

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yeni yerine taşınan Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye ilçe başkanlığı düzenlenen tören ile açıldı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yeni yerine taşınan Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye ilçe başkanlığı düzenlenen tören ile açıldı. Tören'de CHP eski İlçe Başkanları, CHP'li Belediye Başkanları ve CHP Milletvekili Aday Adayları yer aldı.

26 Ocak 2015 tarihinde yapılan olağanüstü kongre ile göreve gelen Tarık Erdil başkanlığındaki yönetim kurulu ilk olarak parti örgütünün daha rahat koşullarda çalışma yapabilmesi için yeni ilçe başkanlığı binasını partiye kazandırdılar. Kocacamii karşısındaki Hürriyet Cad. No: 1 adresine taşınan ilçe binasının açılışı düzenlenen tören ile gerçekleştirildi. Açılış Törenine CHP 24. Dönem Milletvekili Ayşe Nedret Akova, CHP 22. Dönem Milletvekili, Genel Sayman Yardımcısı Ali Kemal Deveciler, CHP 23. Dönem Milletvekili Ergün Aydoğan, CHP'li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Eski Burhaniye Belediye Başkanı Nemci Şengider, CHP'li 10 yıl belediye başkanlığı yapmış olan eski Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Pelitköy eski Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık, Karaağaç eski Belediye Başkanı Şenol Halkalı, Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün, Havran CHP İlçe Başkanı Mustafa Sıtkı Yüksel, Gömeç CHP İlçe Başkanı Melih Bağcı, Balıkesir CHP İl eski Başkanı Münir Balkanlı, Burhaniye CHP İlçe eski Başkanlarından Şevket Metin, Burhan Cenal, Mustafa Yüksel, Salih Özden, Ayşe Nedret Akova, Resmi Başlak, Ali Kemal Deveciler, Ergün İnce, Ahmet Sarıkaya, Faruk Cenal, Erman Pazarbaşı ve Balıkesir Milletvekili Aday Adaylarından Ayşe Nedret Akova, Ali Kemal Deveciler, Asım Sürer, Fikret Şahin, Muzaffer Mavuk, Sırrı Oğuz, Ziya Eryavuz, Ömür Mustafa Boyuer, Neşe Zengin İğdır, Ensar Aytekin, Yurt Yıldırım, Elif Günaydın Kaynak, Mahmut Özen, Filiz Karayelli, İsmail Aynur, Yaşar Evci, Siyami Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye İlçe Başkanı Tarık Erdil yaptığı açıklamada " Çok değerli Cumhuriyet Halk Partililer 26 Ocak 2015 tarihinde yapılan olağanüstü kongre ile siz değerli partililerimizin göstermiş olduğunuz teveccüh ile göreve geldik. İlk iş olarak 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde partimizi iktidara taşımak ve daha iyi koşullarda çalışma imkanı sağlamak için 21 yıl sonra parti binamızın değişikliğine karar verdik. Bu kararı alırken 21 yıldır bütün partililerimizin kahrını çeken eski ilçe binamızın fiziki koşulları yetersiz olduğundan yeni ilçe binası zorunluluk halini almıştır. Yeni parti binamızın oluşmasında bizlere cesaret ve katkı sunan CHP genel sayman yardımcısı Ali Kemal Deveciler ve tüm CHP Gönüllülerine yönetim kurulu adına sonsuz teşekkür eder yeni ve eski binaya maddi ve manevi hizmetleri olan daha önce görev yapmış tüm ilçe başkanlarımızı kurdele kesmek için davet ediyorum" dedi. Açılış kurdelesini CHP Milletvekili Aday Adayları, Eski Belediye Başkanları, Eski İlçe Başkanları ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka kesti. Açılışın ardından parti binasında en yaşlı İlçe Başkanı Olarak Şevket Metin konuşma yaptı. Tören sonunda ise Recai Usta'nın hazırladığı pilav hayrı yapıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ali Kemal Deveciler Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

HABERİ OKUYUNCA İNANIN GÜLDÜM HABER ÇOK GÖRÜNSÜN DİYE İSİMLER SÜREKLİ TEKRAR EDİLMİŞ BU KADARI DA PES . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title