Haberler

Burhaniye'de Başkan Uysal Personelin Yeni Yılını Kutladı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, sözleşme imzalama töreninde memurlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Necdet Uysal, sahip olunan değerlerin bilinmesini istedi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, sözleşme imzalama töreninde memurlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Necdet Uysal, sahip olunan değerlerin bilinmesini istedi. Zamanın çok çabuk geçtiğini anlatan Uysal,"Evinizdekilerin kıymetini bilin" dedi.

Belediye Başkanı Necdet Uysal, Tüm Bel Sen Balıkesir Şube Başkanı Bülent Erkol ile, memurlara bazı sosyal haklar sağlayan sözleşmeyi imzalarken, belediyede çalışan memur ve sözleşmeli personel ile bir araya geldi. Sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını isteyen Uysal,"Bir yılı daha geride bıraktık. Her zaman elimizdekilerin değerini bilelim. Evinizde eş ve çocuklarınızla çok iyi geçinin Hepinizin yeni yılınızı kutluyorum" dedi. Sözleşme imzalama törenine Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ile Tümsel Bel Sen İşyeri Temsilcisi Murat Bektaş ve 65 memur katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Uysal Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title