Haberler

Burhaniye'de Başkan Uysal'dan Toplu Açılış Töreni

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, 19 aylık hizmet döneminde yapılan işler için toplu açılış töreni yaptı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, 19 aylık hizmet döneminde yapılan işler için toplu açılış töreni yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AKP Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Büyükşehir Genel Sekreteri Osman Yenidoğan'ın da katıldığı grup öncelikle Karınca Deresi Köprüsünün açılışını yaparken, Cumhuriyet Meydanında yapılan toplu açılış töreninde de büyük coşku yaşandı.

Cumhuriyet meydanında kurulan dev ekranlarda Başkan Uysal'ın bu güne kadar yaptığı hizmetlerin videosu izlettirilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve Başkan Uysal yaptıkları konuşmalarda yapılan hizmetleri anlattı. Törende, dev ekranlarda bu güne kadar yapılan hizmetler birer birer anlatılırken, Başkan Uysal, bu güne kadar verdikleri sözleri yerine getirdiklerini anlattı. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu anlayışı içinde hizmet verdiklerini anlatan AK Partili Başkan Necdet Uysal," Bu güne kadar yaptığımız hizmetlerde, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur ile milletvekillerimiz büyük destek verdiler. İlçemize yapılacak hastane rüya olmaktan çıktı. 15 Ekimde ihalesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak. Göreve geldikten sonra siyasi kimliğimizi bir tarafa bırakarak vatandaşlarımıza hizmet için çalışıyoruz. Her zaman ayrım yapmadan kimseyi kırmadan hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Bizim derdimiz ve sevdamız ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmektir..Atatürk'ün dediği gibi Köylü Milletin Efendisidir. 19 aydan bu yana köylerimizin eksikliklerini gidermek için büyük gayret gösterdik. Reklam için değil hizmet için çalışıyoruz. Size hizmet için çıktığımız yolda hesabını veremeyeceğimiz bir iş yapmadık. Hepinize şükranlarımızı sunuyorum. Saygı ve sevgilerimizi sunuyorum" dedi.

Başkan Necdet Uysal'ın 18 ayda önemli hizmetler yaptığını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur da," Bu gün burada öncelikle köprünün açılışını yaptık. AK Parti hükümeti olarak bu günü kadar çok önemli hizmetler yaptık. Balıkesir yolu bizim dönemimizde duble yol oldu. Havaalanı düzenlendi. Haran Barajını, Bandırma Hastanesini ve Manyas Barajını biz bitirdik. Burhaniye, modern bir hastaneye kavuşacaktır. Ülkemizin gelişmesini istemeyen güçler var. Ancak. Türkiye güçlü bir devlettir. Temmuz 2016'dan itibaren AB ülkelerine vize kalkacaktır" dedi. AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu da konuşmasında," Burhaniye her geçen gün gelişiyor. İktidarımız döneminde Burhaniye de önemli yatırımlar yapıldı. Reşitköy barajının yanı sıra Bahadınlı Göleti yapılacak. Cumhuriyet mahallesine yeni okul ve Taylıeli mahallesine amfi tiyatro yapılacak. Burhaniye-Akçay yolunun yapımı için de çalışma başlatıldı. Bu hizmetlerin Burhaniye'ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Belediye Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterileri büyük ilgi gördü. Törenin sonrasında katılımcılara etli pilav ve ayran ikramı yapıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Uysal Burhaniye Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title