Haberler

Burhaniye AK Parti'de Bedir Güven Tazeledi

AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Onur Bedir güven tazeledi.

AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Onur Bedir güven tazeledi.

Reha Yurdakul Salonu'nda yapılan kongrede ilçe başkanı değişmedi. Kongreye Balıkesir milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ile partililer katıldı. İki liste ile gidilen seçim de 312 delege oy kullandı. 254 oy alan Onur Bedir yeniden ilçe başkanı olurken, Hayri Zeybek ise 53 oy alabildi. 3 geçersiz oyun kullanıldığı seçimde, 2 oy da boş çıktı.

Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti'nin bugüne kadar yaptığı icraatlardan bahsettiği konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İl Başkanı Mahmut Poyrazlı da, ay sonunda yapılacak il kongresinde aday olmayacağını söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde güzel işler yapacaklarını söyleyen Onur Bedir, "Burada kazanan partimiz olmuştur. Bugüne kadar kapımız herkese açıktı. Gene öyle olacaktır. İlçemize gelecek hizmetleri artırmak için çalışacağız, Kongremize katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir seçim oldu. İlçede partimizin oyunu daha da artırmak için canla başla çalışacağız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydınlıoğlu Balıkesir Burhaniye Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title