Haberler

Burhan Yıldırım "Nefes" Sergisiyle Tskm'de

Sanatçı Burhan Yıldırım'ın "Nefes" isimli sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

Maltepe Belediyesi'nin şubat ayındaki kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Burhan Yıldırım'ın "Nefes" isimli konsept sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde (TSKM) açıldı. Serginin açılışından dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade eden Burhan Yıldırım, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'a kültüre ve sanata verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Yurt içinde ve yurt dışında birçok koleksiyonda eserleri bulunan sanatçı, sergide ölümü, yaşamı, zamansız ve mekansız yok oluşları farklı insanlık hallerinden yola çıkarak sorguladı. Yaşamın ve ölümün aynı nefeste buluştuğu sergide "Vurulmuşum", "Lav", "Baş üstüne", "Yerde miyim gökte miyim", "Soluksuz" isimli eserlerinin de bulunduğu tuval üstüne ve kağıt üzerine akrilik eserleri yer alıyor.

Maltepe'de yaşayan sanatçının sergisi, 29 Şubat tarihine kadar ziyarete açık olacak. Burhan Yıldırım'ın sergisindeki eserleri hakkında katılımcılarla sohbet edeceği "Sanat Sohbeti" de 13 Şubat Cumartesi günü 17.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title