Haberler

Burhan Kuzu ile Üniversite Öğrencisi Arasında "Diktatör" Tartışması

Güncelleme:

' Abbas Güçlü ile Genç Bakış' programına AK Partili Burhan Kuzu ile üniversite öğrencisinin "diktatör" diyalogu damga vurdu. Burhan Kuzu "Yüzde 50 almış bir adama diktatör diyemezsin çarpılırsın" deyince Üniversite öğrencisi Sinan Çiftçi "Hırsızlar çarpılsın" diye cevap verdi.

BURHAN KUZU İLE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN TARTIŞMASI

Kanal D'de yayınlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programına, Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu İle Işık Üniversitesi Siyaset Bilimi öğrencisi Sinan Çiftçi arasındaki tartışma damgasını vurdu.

"HIRSIZLIK YAPANLAR ÇARPILSIN"

4 eski Bakan'ın Yüce Divan'a gönderilmemesi konusunun tartışıldığı programda, Burhan Kuzu ile Sinan arasındaki diyalog şöyle:

Burhan Kuzu: Vatandaşın yargıya güveni sıfır

Sinan: İktidara güvence sıfır

Burhan Kuzu: Yüzde 52 nerden geldi.

Sinan: Hırsızları milli irade aklamaz. Siz nasıl hukuçusunuz. Hırsızları milli irade mi aklar. 1982 Anayasasında yüzde 92 evet çıktı. Destekliyor musunuz o Anayasayı. O da Milli İrade.

Burhan Kuzu: Silah vardı tepede.

Sinan: Bugün de diktatör var.

Burhan Kuzu: Yüzde 50 almış bir adama diktatör diyemezsin çarpılırsın.

Sinan: Hırsızlık yapanlar çarpılsın.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abbas Güçlü Burhan Kuzu Genç Bakış Ak Parti Komik - İlginç Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (320)

KemalmobilWeb@haberler.com:

Siz ak partiyi niye sevmiyorsunuz Dinsiz olduğunuz içinmi

83
206
yanıtYanıtla
bbbbmobilWeb@haberler.com:

Sanki ak parti karşıtı herkesi biryere toplayıp hırsız, dikdatör, tape kelimesini öğretmişler. Seni o programa çıkarmışlar siyaset bilimi öğrencisi olarak adam gibi yap muhalefetliğini. Bu boş laflardan hayır gelseydi Kılıçdaroğlu başta olurdu. Birde bunu haber yapmışlar peh

61
148
yanıtYanıtla
EmrahMobil-IOS:

Helal olsun cocuk sana

141
39
yanıtYanıtla
Bmw 3ermobilWeb@haberler.com:

Akpliler, bunlar hırsızlık yapsa bile helal olsun diyen sizler ne hesap vereceniz, ALLAHIN HARAM KILDIĞI BİRŞEYİ NASIL HELAL OLSUN DERSİNİZ

146
26
yanıtYanıtla
abuzer:

annasi babasi utansin boyle saygisiz/terbiye yoksunu cocuk buyutukleri icin

76
85
yanıtYanıtla
Bu ne şimdi Mobil-ANDROID:

çocuk laf koydunu sanmış bunu haber DİE koyanın ...

35
121
yanıtYanıtla
abuzer:

solcu gencler bir daha gosterdiki bize nekadar terbiyesiz saygisiz ve kendinden buyuklerine saygisi olmadiklarini ayip ayip sen daha dunku bebesin

65
72
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Yorumlari okudumda helal olsun gence lafi iyi koymus kuzu yu rezil etmis gibi laflar geciyor hic alakasi yok chp zihniyetinin hergun soyledsiklerini soyledi baskada birsey yok hemen kahraman ulan ettiniz cocugu siz bu kafayla muhalefet olmaya mahkumsunuz buda chp nin yeni stratejisi olsa gerek cocuklatri genclere bu gibi konusmalari yaptirip anlindan opup hatcluk vermek

27
97
yanıtYanıtla
SalihmobilWeb@haberler.com:

Aman ne sıkıştırmış ben de birsey dedi sandim argümanları kalmadımi hırsız var cok cahilce hatta

17
84
yanıtYanıtla
FantamobilWeb@haberler.com:

Adam resmen diyor hırsızlık yaptıklarını, onlarda ikdidar olsalardı hırsızlık yaparlardı diyor

74
15
yanıtYanıtla
Tüm 320 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title