Haberler

Burhan Kuzu, Canlı Yayında Bakanlık İstedi

Güncelleme:

AK Parti'nin kıdemli milletvekillerinden Burhan Kuzu, yeni kabinede bakanlık beklediğini açıkça belirtti.

Uzun süreden bu yana Bakan olma isteğini gizlemeyen ve hemen her kabine revizyonunda ismi geçen Burhan Kuzu geçtiğimiz günlerde Bakanlık beklediğini söylemişti.

Kuzu bu sefer de TVnet canlı yayınında Bakanlık isteğini yineledi..

Kuzu şöyle konuştu:

Kuzu Bakanlar Kurulu'nda meydana gelecek değişikliği değerlendirirken "Bakanlar Kurulu'ndaki değişikliğin sınırlı kalacağını tahmin ediyorum. Bazı bakanlar değişir ama zaten hiç değiştirmemekte doğru olmaz. Her yeni hükümette birkaç bakan değişiyor. Bazen yer değişikliği oluyor bazen yeni isimler geliyor. Bizim grup çok güçlü… Yani böylesine güçlü bir grupta bakanlar kurulunun daha sık değişmesinde yarar var. Buradan kendime pay çıkarmak gibi bir niyetim yok." İfadelerini kullandı.

"BEKLENTİM, 3. DÖNEM OLMASI İTİBARİYLE DOĞALDIR"

"Buradan kendime pay çıkarmak gibi bir niyetim yok" diyerek sunucuya adeta "bana bakanlık istiyor musunuz?" diye bir soru sor pası attı. Bu cümle üzerine de sunucu "Şimdi onu soracaktım bende… var mı bir beklentiniz?" diye sordu.

Bu soru üzerine Burhan Kuzu açıklamalarını şöyle sürdürdü: E olur yani beklenti her arkadaşın beklentisi çok doğaldır. Benim beklentim 3.dönem olması itibari ile daha da doğaldır ama bu partimle alakalı bir sorun yaşayacağım anlamına gelmez. İçimizdekini söylüyoruz. İlgililer arık bunu değerlendirirler.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Burhan Kuzu Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (7)

POLAT:

alayı çıkarcı menfaatçi bu akplilerin

22
7
yanıtYanıtla
ahm:

Adam o kadar yalakalık yaptı, hakkıdır

14
4
yanıtYanıtla
recep:

kaç dönemdir m vekilisin doymadınmı ? sonra sen hiç büyüyüp koç olamadın hep kuzu hep kuzu yani yalakalığa devam. . . . . .

11
3
yanıtYanıtla
FERİT:

VATANDAŞ AÇ SİZ KARNINIZ TOK. YE ALLAH YE

7
3
yanıtYanıtla
emre:

sen en fazla evinde kuzu kuzu oturursun. bye bye

4
2
yanıtYanıtla
emin:

eski çamlar bardak oldu! kuzunun yağı kalmadı sen tarihteki yerine otur. .

0
1
yanıtYanıtla
Menderes YILDIRIM:

ne oldu beyler neden rahat sız oluyorsunuz bakan olan beylerden bir şeyimi eksik geri zeeekalılar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title