Haberler

Burhan Eşer, 10 Maçlık Suskunluğunu Bozma Peşinde

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 12 gole imza atan Sivassporlu futbolcu Burhan Eşer, 10 maçlık "gol orucu"nu Gençlerbirliği karşılaşmasında sonlandırmak istiyor Burhan Eşer: "Gençlerbirliği maçında hem takımım hem de ben iyi bir dönüş yapmak istiyoruz.

ÖNDER FELEK - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un hücuma dönük orta saha oyuncusu Burhan Eşer, ligdeki 10 maçlık "gol orucu"nu Gençlerbirliği karşılaşmasında bozmak istiyor.

Geçen sezon rakip fileleri 12 kez havalandırarak kırmızı-beyazlı ekibin ligi 5'inci sırada tamamlamasında önemli pay sahibi olan orta saha oyuncusu Eşer, bu sezona ise istediği gibi başlayamadı.

Ligde son olarak geçen sezonun 28'inci haftasında Bursaspor'un Sivasspor'u 4-3 mağlup ettiği maçta rakip fileleri 2 kez havalandıran Eşer, bu maçın ardından ligde son 10 karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı.

Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'un vazgeçilmezleri arasında yer alan Eşer, bu sezon geride kalan 4 haftada tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı.

Eşer, gol yollarındaki 10 maçlık suskunluğunu Gençlerbirliği karşılaşmasında bozmak istiyor.

Burhan Eşer'in görüşleri

Burhan Eşer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.

Lige Gaziantepspor'a iç sahada 2-1 yenilerek başladıklarını anımsatan Eşer, bu karşılaşmadan sonra oynadıkları Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor ve Galatasaray maçlarında rakiplerinden daha üstün bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

İlk 4 maçta da rakiplerinden daha iyi oynamalarına karşın sadece 2 puan toplayabildiklerini, bu durumun kendileri adına üzüntü verici olduğunu dile getiren Eşer, daha çok çalışmaları gerektiğini belirtti.

Eşer, iyi oynamalarına rağmen bunu sonuca yansıtmadıklarını belirterek, "Futbolda 3 puan aldığınız zaman başarılı sayılıyorsunuz. Biz iyi oynuyoruz ama bir türlü 3 puanla tanışamadık. İyi oyunumuzu sürdürdüğümüzde galibiyetlerin geleceğine inanıyoruz çünkü çok iyi çalışıyoruz. Bunun karşılığını mutlaka alacağız" dedi.

Şanssız bir dönem geçirdiklerini, Gençlerbirliği maçıyla bu şanssızlığı kıracaklarına inandığını ifade eden Eşer, şunları kaydetti:

"Gençlerbirliği maçında hem takımım hem de ben iyi bir dönüş yapmak istiyoruz. Bu hafta gol yollarındaki şanssızlığımı kırıp, gollerimle dönmek istiyorum. Takımın galibiyetinin benim için çok daha önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Hem takım hem de ben Gençlerbirliği maçıyla güzel bir geri dönüş yapacağız. Buna hem benim hem de takımımın fazlasıyla ihtiyacı var. Bu sezon gol pozisyonuna girmekte zorluk çekiyorum. Daha fazla gayret göstererek, mücadele ederek bunu aşacağım."

Hedef, Avrupa kupalarına katılmak

Ligin uzun bir maraton olduğuna işaret eden Eşer, "Lige kötü başladık ama henüz 4 hafta geçti. Önemli olan ligin sonunda kendimize iyi bir yer bulabilmek. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Avrupa kupalarına katılma hedefimiz var. Bu hedeften uzaklaşmadık. Hedefimize ulaşmak için yoğun şekilde çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Burhan Eşer Sivasspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title