Haberler

    Burger Savaşları V

    "Burger Savaşları V" ile lezzetli ve eğlenceli bir deneyime hazır mısın?

    "Burger Savaşları V" ile lezzetli ve eğlenceli bir deneyime hazır mısın? Geleceğin şeflerinin lezzetli bir yarışın içinde olacağı 5. Geleneksel Burger Savaşları'nın finali ve after party gecesi 24 Mayıs'ta Uniq İstanbul'da gerçekleşiyor.

    Lezzeti, müziği ve eğlenceyi birlikte sunan Burger Savaşları'nın final yarışması ve ardından gerçekleşecek after party'nin biletleri satışa çıktı. Mert Rusçuklu'nun sunumuyla gerçekleşecek yarışmadan sonra "Burger Savaşları After Party" ile devam edecek geceyi Evrencan Gündüz'ün canlı konseri ve ardından Dj Cihan'ın performansı renklendiriyor.

    BurgerLab tarafından düzenlenen "Burger Savaşları", en iyi burger tarifi peşinde yarışacak olan gastronomi bölümü öğrencileri ve burger severleri bir araya getirecek final gecesinde geleceğin şefleri burgerlerini hazırlayarak jüri üyeleri karşısında boy gösterecek. Burger Savaşları V'te yeme-içme (1 cheeseburger + 1 içecek), müzik ve eğlence biletlere dahil!

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Sarıyer

    Mekan : UNIQ Açıkhava Sahnesi

    Mekan Adresi : UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4

    Başlangıç Saati : 24.05.2017 17: 00: 00

    Bitiş Saati : 24.05.2017 19: 00: 00

    Kategori : Burger Savaşları V

    Tür : Sergi

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Ayazağa Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title