Haberler

Burger King'de Dayak Yiyen Suriyeli Çocuk Konuştu

Güncelleme:

Şirinevler Burger King şubesinde bir müşterinin bıraktığı patatesleri almak istediği için restoran müdürünün şiddetine maruz kalan Suriyeli Halil yaşananları anlattı.

İstanbul Şirinevler Burger King şubesinde bir müşterinin bıraktığı patatesleri almak istediği için restoran müdürünün şiddetine maruz kalan 11 yaşındaki Suriyeli Halil olanları anlattı. Suriyeli Halil, Burger King işletme müdürünün burnuna yumruk ve yüzüne tokat attığını, ayaklarını ise tekmelediğini söyledi.

MÜŞTERİDEN KALAN ARTIKLARI YEDİĞİ İÇİN DARP EDİLDİ

Şirinevler Burger King şubesinde 21 Ocak akşamı bir müşteriden artan patates ve kola için restoran müdürün tarafından dövülen 11 yaşındaki Suriyeli Halil'in hikayesi yürekleri dağladı. Halil'in sosyal medyaya yansıyan fotoğrafları kısa sürede Gündem yaratarak tepki toplamış, Burger King şiddet uygulayan çalışanının işine son vermişti.

2 YIL ÖNCE TÜRKİYE'YE GELDİ

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak 2 yıl önce Türkiye'ye gelen binlerce Suriyeli'den biri olan Halil, gün boyu sokaklarda dilenerek karnını doyurmaya çalışıyor. Ailesiyle Halep'ten Yenibosna'ya gelen ve burada yaşayan Halil'in 28 yaşındaki annesi konfeksiyon işinde çalışırken, 33 yaşındaki babası ise sokakta karton topluyor. Küçük çocuk, 13 ve 10 yaşındaki 2 kardeşiyle bütün gün İstanbul sokaklarında dolaşarak vatandaşlardan yemek ve para istediğini anlattı.

'PARA VERDİLER' İDDİASI

Olayın olduğu gün patatesleri aç olduğu için almak istediğini söyleyen Halil, kendisine şiddet uygulayan müdürün burnuna yumruk ve yüzüne Tokat attığını, ayaklarını ise tekmelediğini anlattı. Ayrıca iddiaya göre, Burger King şubesi müdürü, Halil'in şiddet görmesinin ardından babasına 100 lira vermek istedi ancak baba parayı kabul etmeyerek müdürün yüzüne fırlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Burger King Şirinevler İstanbul Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (57)

NUSAYBİN:

T. C DERLER MÜSLAMINIZ DERLER BÖYLE MÜSLÜMANLIGINIZI TÖVBE TÖVBE BİR MENÜ VERSEYDİN ÖLÜRMÜYDÜN İT İNSAN İNSANA MUHTACDIR DİNCİYİZ BİDE KİMLİGİNİZİN ARKASINDA YAZAN YAZI İSLAM YAZIYOR YAZIKLAR OLSUN SİZİ ŞEYTANLAR. . .

78
3
yanıtYanıtla
hakan basrı yeladı:

akp hükümetinin bize en büyük kazıgı oldu bu suriyeli göçmenler. hatay da yasayanlara sorun. nerdeyse halk suriyeli göçmen avına cıkacak. düzgün insanların yanında bircok hırsız ve katilde geldi. Sadece oy icin yapıldı. daha önce rahmetli özalın ıraktan gelen kürtleri aldıg gibi bunlarda ilerde bize cok sıkıntı verecekler. yazık

22
15
yanıtYanıtla
bir kadın:

çalıştıgımız plazanın yan binası ünlü bir fastfood zincirinin subesi. inanın bu cocuklara çalışan personel sürekli paket paket yemek veriyor. ama o kadar yüzsüz arsızlar ki bahçe kısmında oturan müşterilere rahat vermiyorlar sürekli para istiyorlar el kol hareketleri yapıyorlar yüksek sesle büyük kahkalar atıyorlar ve burdaki fast food artık sırf bu cocuklar yüzünden iş yapamıyor. artık ş vicdan meselesinden cıktı orda çalışan gencecik personel üniversite ögrenci genclerimiz var suriyeli birkaç arsız yüzünden bizim cocuklarımız işsiz mi kalsın. emin olun adamın sınırlarını cok zorlamıslardır. ne işleri var şehrin gbeğinde kamplardan cıkmamaları lazım. kamp şartlarını begenmiyorlarsa defolup gitsinler başka ülkere. bunlar içimizde kaldıgı sürece bize zarar verecekler.

19
17
yanıtYanıtla
Haluk:

Türk''ün Türkten başka dostu yoktur. Bugün bizim Suriye''ye yaptığımız yardımın milyonda birini onar bize yapmazdı şüphesiz. Ama şu da bir gerçek ki Müslüman Türk el açıp aman dileyeni, düşmanı bile olasa geri çeviremez. Suriyeli çocuk gerçekten karnı aç olduğu için patates alırken dayak yemişse bu Burker King''in ayıbıdır. Ama olay basının çarpıtması da olabilir. Keşke meseleyi birde karşı tarafın ağzından duysaydık.

10
24
yanıtYanıtla
sosyalist:

faşist zihniyetliler sizi çocuğun milliyeti olur mu çocuk çocuktur. . onun yerinde olsanız ne yapardınız karnı tok klavye başında artislik yapmaya benezemez o işler. . .

31
2
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

hamburgerden hayırlı bir iş çıkmaz daha öncede diğer firma çocuğu buzdolabına kitlemiştti kapitalizm yiyeceği simitçi lahmacuncu yada dürümcü olsaydı görürdünüz vicdanı

28
3
yanıtYanıtla
aziz:

yazıklar olsun müdüre bu dünya kimseye kalmaz bugün bir ac insanı doyurmak ne gzl birsey ALLAH katında müdür olmus ama. . . . . neyse ALLAH hidayet eylesin böyle insanlara.

28
2
yanıtYanıtla
mete903mobilWeb@haberler.com:

Türk ahlakı bunu kaldırmaz. Kim olursa olsun O bir çocuk ve yapılan çok çirkin. Amerikan emparyalizmi Türk örf ve ananelerinden üstün değildir... Bize yakışmıyor.

25
4
yanıtYanıtla
kral sonyMobil-ANDROID:

defolun gidin ülkemizi mahvettiniz. gidin kendi ulkenizi kurtarın onurunizla ya ölü yada Esad a biat edip özgür yasayin

11
18
yanıtYanıtla
Mehtap Doğan:

nefretsin burger king çalısanlarinizda öyle

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title