Haberler

Burgaz Çalışanları Bowling Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı

Bursagaz personelinin katıldığı geleneksel bowling turnuvası sona erdi.

Alman enerji devlerinden EWE AG'nin yüzde 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz'ın çalışanları için düzenlediği bowling turnuvasında guruplar birbiriyle kıyasıya çekişti. Bursagaz çalışanları işlerinde gösterdiği başarıyı bu kez bowling turnuvasında göstererek eğlenceli vakit geçirdi. Anatolium Rainbowl Bowling Salonu'nda gerçekleşen bowling turnuvasında 39 takım birincilik için yarıştı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı turnuvada A Kare takımı birinciliği hak ederken 300 Scadalı takımı ikinci, I-Rota takımı ise üçüncü oldu.

Dereceye giren takımları tebrik ederek ödüllerini veren Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, bu tür faaliyetler ile çalışanların birbirleri ile kaynaştığını söyledi. Çalışan memnuniyetinin sağlanmasının kurum için önemli olduğunu personele hissettirmek gerektiğini belirten Tola, "Bursagaz olarak, kurum içi iletişimi önemsiyoruz. Bunun için çalışanlarımızın iş dışında da bir arada olmasını sağlamaya çalışıyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursagaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title