Haberler

Burdur Valisi Tapsız'a Veda Yemeği Düzenlendi

Kilis Valiliğine atanan Burdur Valisi Süleyman Tapsız için veda yemeği düzenlendi.

Kilis Valiliğine atanan Burdur Valisi Süleyman Tapsız için veda yemeği düzenlendi.

Kentteki bir otelde düzenlenen yemeğe Vali Süleyman Tapsız ile eşi Ayşe Tapsız, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Hami Yıldırım, İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Ümit Saltaş, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatçı, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Hasan İbicioğlu, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları katıldı.

Vali Tapsız, burada yaptığı konuşmada, Burdur Valisi olmaktan hep gurur duyduğunu söyledi.

Burdur ile ilgili her konudaki hedeflere ulaşmak için kurum amirleri ve vatandaşlarla sürekli uyum ve istişare içerisinde olduklarını ifade eden Tapsız,

"Burdur için bütün gücümüzle çalıştık ve bu hedeflere ulaşmak üzere hep birlikte gayret gösterdik. Burdur'daki başarı bir ekip çalışmasının ürünüdür. Çalışma arkadaşlarıma ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Yıldırım da herkesin memlekete ve memleketin insanlarına farklı biçimde hizmette bulunduğunu ifade ederek, "Önemli olan bu görevlerden ayrıldıktan sonra saygıyla, hürmetle anılan, her zaman insanların olumlu yad ettikleri bir intiba bırakmaktır. Vali bey bunları fazlasıyla hak etmiştir" diye konuştu.

Milletvekili Özçelik ise Vali Tapsız'ın büyük bir sabırla ve metanetle Türkiye'ye ve Burdur'a hizmette bulunduğunu dile getirerek, "Kilis'e özel ve seçkin bir görevle gitmiştir. İnşallah oradaki o sıkıntıların üstesinden geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Akkaya da çalışma hayatı boyunca Vali Tapsız'dan daima yakınlık ve destek gördüklerine dile getirerek, Burdur'un tanıtımında ve Burdur'un özelliklerinin ortaya çıkmasında göstermiş olduğu gayretlerin herkes tarafından bilindiğini vurguladı.

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - BURDUR

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Tapsız Ayşe Tapsız Burdur Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title