Haberler

Burdur Valisi Şerif Yılmaz Açıklaması

Burdur Atıcılık, Avcılık İhtisas Spor Kulübü tarafından düzenlenen baloda konuşan Burdur Valisi Şerif Yılmaz, avcı bir aileden geldiğini belirterek, "Bir tavşanı hiç yatarken vurmadım. Ona kurtulması için bir fırsat vereceksiniz. İdari işlemlerde de böyle. İşlem yaptığınız kişiye kendisini savunması kurtarması için fırsat vermek gerekir" dedi.

Avcılar Balosu'nun açılış konuşmasını yapan Burdur merkez Atıcılık, Avcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Lüfti Türe, "Burdur merkez Atıcılık, Avcılık İhtisas Spor Kulübü'nün geçmişi 1933'lere dayanmaktadır, Burdur'daki en eski sivil toplum örgütlerinden bir tanesidir, 2 bin üyesi, aktif 850 avcısı vardır. İlimiz dahilinde atıcılık sporunu, avcılık dahilinde yapan ilk ve tek kulüptür. Her etkinliğini aileleriyle birlikte yapan, yaptığı etkinliklerde örnek olan bir kulüptür. Maksadı sadece avcılık olmayan, her türlü sosyal faaliyette etkin olmayı kendisine prensip edinmiş, örnek bir kulüptür" dedi.

'Dedem de babam da avcıydı

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, avcı bir ailenin çocuğu olduğunu belirterek avla büyüdüklerini ve böyle ailelerle birlikte avcılar için düzenlenmiş bir yemeğe ilk defa katıldığını söyledi. Avcılığın sadece bir hayvanın vurulması olmadığını, söyleyen Vali Yılmaz, "Baştan söylüyorum, dedem de avcıydı, babam da avcıydı, dedemin ve babamın tüfekleri bugün bende hala duruyor ama hiçbir zaman doğayı katleden bir insan görmedim. Biz başkanımın da dediği gibi kurallara uymak şartıyla, usullere uygun, avla ilgili sporu gerçekleştiriyoruz. Çoğu zaman dairede arkadaşlara örnek olsun diye de söylerim, hiçbir zaman tavşanı yatarken vurmadım, bir fırsat vereceksiniz, idari işlemleri yaparken dahi bunu yapacaksınız. Kendisini savunmaya, kendisini kurtarmaya zaman ve fırsat vermek zorundasınız. Avcılığın bana göre en güzel tarafı, benim bugün babamın dostu, arkadaşı varsa av arkadaşlarıdır. Bugün de 12 vilayetim Burdur, tek kalan dostlarım avcılardır. Şu anda daha çalıştığım illerde, ilçelerde ve benim yanıma gelenlerin çoğu avcılardır. Dağda, bayırda, varlığı, yokluğu paylaşıyoruz. Yokluğu paylaşınca dostluklar daha sağlamlaşıyor. Bir avda, bir de namazda makam mevki olmaz" diye konuştu.

'İsli çaydanlıktan çay içmeden av olmaz' diyen Vali Yılmaz, av sezonunun tüm arkadaşlara hayırlı olmasını diledi, kurallara uyarak kazasız belasız bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu. Program, Vali Yılmaz ve protokol üyeleri tarafından üyelere, çekilişle kazandıkları hediyeler takdimi ile sona erdi. Avcı Balosu'nda düzenlenen canlı müzik programı ile Burdur merkez Atıcılık, Avcılık İhtisas Spor Kulübü üyeleri keyifli bir akşam geçirdi.

Avcılar Balosu'na, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Burdur Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar katıldı. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şerif Yılmaz Avcılar Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title