Haberler

Burdur Spor Lisesi Genç Yetenekleri Bekliyor

Burdur Spor Lisesi genç yetenekleri bekliyor

Burdur Spor Lisesi'nde önümüzdeki yıl için öğrenci alım başvuruları başladı.

Burdur Spor Lisesi Müdürü Fethi Bulut, yetenek sınavına girecek öğrencilerin başvurularını 20- 29 Haziran tarihleri arasında yapabileceklerini söyledi. Bulut, "Geleceğin spor adamlarını, öğretmenlerini, antrenörlerini yetiştirmek amacıyla kurulan Türkiye'deki 61 spor lisesinden biri olan Burdur Spor Lisesi 2016- 2017 öğretim yılı için öğrenci alım başvuruları başladı. 8'inci sınıftan mezun olan, spora ilgisi, yeteneği olan tüm öğrencilerimiz 20- 29 Haziran tarihleri arasında bizzat ya da posta yolu ile başvurabilirler" dedi.

Yapılacak ön incelemeden sonra sınava girmeye hak kazanan adayların 12- 15 Temmuz tarihleri arasında yetenek ve uygulama sınavlarında çeşitli testlere tabi tutulacağını ve sınavda başarı kazanan 60 öğrencinin okula kaydolacağını vurgulayan Bulut, öğrencilerin okulda 4 yıllık eğitimlerinde spor bilimleri ağırlıklı dersler göreceklerini aktardı. Bulut, "Öğrencilerimiz mezun olduktan sonra, antrenörlük, spor yönetimi, beden eğitimi öğretmenliği ve rekreasyon bölümlerine okulumuzdan aldıkları ek puanlarla yerleşebilir" diye konuştu.

Hayatını spor üzerine kurmak isteyen 8'inci sınıftan mezun tüm öğrencileri beklediklerini anlatan Müdür Bulut, "Okulumuz nizami ölçülere, 600 kişilik kapasiteye sahip spor salonu, halı sahası, açık basketbol sahası, kondisyon salonu ve bireysel sporların yapıldığı bölümleri ile yetenekli öğrencilerimizi bekliyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title